Treintickets Ski Thalys winter 2018-2019 weer te boeken

Ski ThalysGoedkoop met de trein op wintersport naar Frankrijk? Ski Thalys is sinds september weer te boeken voor het winterseizoen 2018-2019. De Ski Thalys rijdt elke zaterdag tussen 22 december 2018 en 13 april 2019 vanaf 65 euro enkele reis naar de wintersportgebieden in Frankrijk.

Anders dan gewone treinen heeft de Ski Thalys niet twee, maar drie klassen. Met de Ski Thalys reist u vanaf 65 euro enkele reis comfortabel naar de wintersport in Frankrijk. U heeft dan een treinticket voor de Standard-klasse. Wilt u meer luxe, dan kunt u vanaf 90 euro enkele reis in de een ticket boeken voor de Comfort klasse van Ski Thalys. En vanaf 139 euro kunt u met de Ski Thalys in de Premium klasse naar de wintersport in Frankrijk treinen. Kinderen reizen met korting. In de Premium-klasse heeft u meer ruimte, krijgt u een welkomstdrankje en een maaltijd bij uw stoel en heeft u sneller internet. Wifi in de Ski Thalys is in alle klassen gratis.

Maar reizen met de Ski Thalys naar de Franse skigebieden heeft meer voordelen. U heeft niet te maken met hoge brandstofprijzen, tol, gedoe met sneeuwkettingen en files, maar komt uitgerust aan op uw bestemming. Skihosts in hun herkenbare rode uniformen helpen om uw ski-uitrusting in de trein op te bergen en uit te laden. Maar ook vliegen naar de wintersport of de buspendel naar Frankrijk hebben voordelen. Vergelijk dus alle prijzen, reisdata en mogelijkheden.

Trein tickets Ski Thalys vergelijken en boeken

Treintickets voor de Ski Thalys zijn in 2018 al vroeg te boeken. U kunt al boeken sinds 13 september 2018. En wie vroeg boekt, reist nog goedkoper met de Ski Thalys. Treintickets zijn te boeken via NS International.

U kunt bij NS International nog meer besparen als u met de Ski Thalys reist. Als u de prijs voor uw treinticket hebt opgezocht, vergeet dan niet aan te vinken of u een kortingskaart van bijvoorbeeld NS heeft en of u met kinderen reist. U kunt ook treintickets voor de Ski Thalys naar de Franse Alpen boeken via de Nederlandstalige site van de SNCF.

Bestemmingen Ski Thalys

Ski Thalys rijdt in de winter van 2018-2019 van zaterdag 22 december 2018 tot en met 13 april 2019 vanaf Amsterdam CS naar Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen Centraal naar Brussel Zuid. Vandaar gaat het in een keer door naar Chambery (vergelijk vliegtickets naar Chambéry!), Albertville, Moutiers, Aime la Plagne, Landry en Bourg St. Maurice. Vanuit Moutiers kunt u aansluitend busvervoer bijboeken naar Courchevel, Valmorel, Champagny, Méribel, Mottaret, La Tania, Les Menuires en Val Thorens. Vanuit Aime La Plagne kunt u met de bus laar La Plagne en Belle Plagne in skigebied Paradiski. Gaat u naar Les Arcs in skigebied Paradiski ? Dan moet u uitstappen in Bourg St. Maurice. Vanaf dat station rijden ook bussen naar Val d’Isere, Tignes en La Rosière. De terugreis vindt plaats op de zaterdagen tussen 27 december 2014 en 28 maart 2015.

Dat aansluitende busvervoer boekt u direct mee bij uw boeking van uw treinticket als u de bestemming opgeeft. NS International werkt hierbij samen met SnowBuzz. Omdat Snowbuzz nooit uitverkocht kan raken, kunt u de aansluitende bustickets ook op een later tijdstip boeken, maar dat kan alleen telefonisch via NS Telesales. Wie niet met de bus wil, kan ook ter plekke een auto huren.

Ski’s meenemen in de Ski Thalys

Met de Ski Thalys op wintersport? Dan kunnen ski’s of snowboard gewoon mee. U mag maximaal een set ski’s, een koffer en een stuk handbagage per persoon meenemen. In bepaalde rijtuigen zijn speciale ruimtes voor het opbergen van ski’s.

Last minute met de Ski Thalys

Heeft u een last minute wintersport naar Frankrijk geboekt? Dan kunt u ook zelf de Ski Thalys last minute boeken en zelf uw trein tickets voor de Ski Thalys printen. Reserveren voor de Ski Thalys is verplicht.

Lees meer nieuws over wintersport in Frankrijk.

Deel dit met je vrienden!