Treintickets Ski Thalys winter 2019-2020 weer te boeken

Ski ThalysGoedkoop met de trein op wintersport naar Frankrijk? Ski Thalys is sinds 12 september 2019 weer te boeken voor het winterseizoen 2019-2020. De Ski Thalys rijdt elke zaterdag tussen 21 december 2019 en 21 maart 2020 vanaf 65 euro enkele reis naar de wintersportgebieden in Frankrijk.

Anders dan gewone treinen heeft de Ski Thalys niet twee, maar drie klassen. Met de Ski Thalys reis je al vanaf 65 euro enkele reis comfortabel naar de wintersport in Frankrijk. Die vanaf-prijs is al jaren niet veranderd. Je hebt dan een treinticket voor de Standard-klasse. Wil je meer luxe, dan kun je vanaf 90 euro enkele reis een ticket boeken voor de Comfort klasse van Ski Thalys. En voor een paar tientjes meer kun je met de Ski Thalys in de Premium klasse naar de wintersport in Frankrijk treinen. In de Premium-klasse heb je meer ruimte, krijg je een welkomstdrankje en een maaltijd bij je stoel en heb je sneller internet. Wifi in de Ski Thalys is in alle klassen gratis. Kinderen reizen met korting. Kinderkaartjes voor de Ski Thalys zijn al verkrijgbaar vanaf 55 euro.

Maar reizen met de Ski Thalys naar de Franse skigebieden heeft meer voordelen. Je hebt niet te maken met hoge brandstofprijzen, tol, gedoe met sneeuwkettingen en files, maar komt uitgerust aan op je bestemming. Skihosts in hun herkenbare rode uniformen helpen om je ski-uitrusting in de trein op te bergen en uit te laden. Maar ook vliegen naar de wintersport of de buspendel naar Frankrijk hebben voordelen. Vergelijk dus alle prijzen, reisdata en mogelijkheden.

Trein tickets Ski Thalys vergelijken en boeken

Treintickets voor de Ski Thalys zijn in 2019 al vroeg te boeken. Je kunt al boeken sinds 12 september 2019. En wie vroeg boekt, reist nog goedkoper met de Ski Thalys. Treintickets zijn te boeken via NS International. Je kunt al voor het hele wintersportseizoen treintickets boeken.

Je kunt bij NS International nog meer besparen als je met de Ski Thalys reist. Als je de prijs voor je treinticket hebt opgezocht, vergeet dan niet aan te vinken of je een kortingskaart van bijvoorbeeld NS heeft en of je met kinderen reist. Je kunt ook treintickets voor de Ski Thalys naar de Franse Alpen boeken via de Nederlandstalige site van de SNCF.

Bestemmingen Ski Thalys

Ski Thalys rijdt in de winter van 2019-2020 van zaterdag 21 december 2019 tot en met 21 maart 2020. Dat is iets korter dan in voorgaande jaren. Toen reed de Ski Thalys nog tot en met half april. De Ski Thalys stopt vertrekt vanaf Amsterdam CS en stopt op Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen Centraal en Brussel Zuid. Vandaar gaat het in een keer door naar Chambery, Albertville, Moutiers, Aime la Plagne, Landry en Bourg St. Maurice. Vanuit Moutiers kun je aansluitend busvervoer bijboeken naar Courchevel, Valmorel, Champagny, Méribel, Mottaret, La Tania, Les Menuires en Val Thorens. Vanuit Aime La Plagne kun je met de bus laar La Plagne en Belle Plagne in skigebied Paradiski. Ga je naar Les Arcs in skigebied Paradiski ? Dan moet je uitstappen in Bourg St. Maurice. Vanaf dat station rijden ook bussen naar Val d’Isere, Tignes en La Rosière.

Dat aansluitende busvervoer boekt u direct mee bij uw boeking van uw treinticket als u de bestemming opgeeft. NS International werkt hierbij samen met SnowBuzz. Omdat Snowbuzz nooit uitverkocht kan raken, kunt u de aansluitende bustickets ook op een later tijdstip boeken, maar dat kan alleen telefonisch via NS Telesales. Wie niet met de bus wil, kan ook ter plekke een auto huren.

Ski’s meenemen in de Ski Thalys

Met de Ski Thalys op wintersport? Dan kunnen ski’s of snowboard gewoon mee. Je mag maximaal een set ski’s, een koffer en een stuk handbagage per persoon meenemen. In bepaalde rijtuigen zijn speciale ruimtes voor het opbergen van ski’s.

Last minute met de Ski Thalys

Heb je een last minute wintersport naar Frankrijk geboekt? Dan kun je ook zelf de Ski Thalys last minute boeken en zelf je trein tickets voor de Ski Thalys printen. Reserveren voor de Ski Thalys is verplicht.

Lees meer nieuws over wintersport in Frankrijk.

Deel dit met je vrienden!