Shadow

Treintickets Ski Thalys / Eurostar Snow winter 2023-2024 weer te boeken vanaf 65 euro

Goedkoop met de trein op wintersport naar Frankrijk? Treintickets voor de Ski Thalys, die nu Eurostar Snow heet, zijn vanaf 65 euro te boeken voor het winterseizoen 2023-2024. Kinderen reizen met de Eurostar Snow al vanaf 55 euro enkele reis. Boeken voor de Ski Thalys kan vanaf 17 oktober 2023 9.00 uur.

Ski Thalys rijdt weer in de winter van 2023-2024

Met de Eurstar Snow snel en comfortabel naar de Franse skigebieden. © NS International
Met de Eurstar Snow snel en comfortabel naar de Franse skigebieden. © NS International

De Ski Thalys / Eurostar Snow rijdt in de winter van 2023-2024 weer elke zaterdag vanaf 23 december 2023 tot en met 16 maart 2024 naar de Franse skigebieden. Wie dus in de kerstvakantie wil skiën in Frankrijk, is al voor eerste kerstdag 2023 en oud en nieuw op z’n bestemming. Boek direct je treintickets voor de Ski Thalys / Eurostar Snow.

De terugreizen met de Ski Thalys / Eurostar Snow vinden plaats van zaterdagmiddag 30 december 2023 tot en met 23 maart 2024. Lees meer over de naamswijziging van Ski-Thalys naar Eurostar.

Trein tickets Ski Thalys / Eurostar Snow vergelijken en boeken

Treintickets voor de Ski Thalys / Eurostar Snow zijn in 2023 vanaf 17 oktober 9.00 uur te boeken. En wie vroeg boekt, reist nog goedkoper met de Eurostar Snow. Opvallend in deze tijden van inflatie en prijsstijgingen is dat de vanaf-prijs voor Standaard- en Comfort-tickets voor de Ski Thalys niet gewijzigd zijn ten opzichte van de vorige winter. Standaard-tickets zijn verkrijgbaar vanaf 65 euro enkele reis. Kaartjes voor kinderen zijn te koop vanaf 55 euro voor een enkele reis. Treintickets zijn te boeken via NS International.

Reis je met de trein vanaf een station bij jou in de buurt naar het vertrekstation van de Eurostar? Vul dan bij het boeken van tickets voor de Eurostar het station in waar jouw trein vertrekt. Dan kun je voor maximaal 9 euro naar het vertrekstation van de Eurostar reizen. Dat is goedkoper dan wanneer je die aanreis met je OV-kaart zou betalen. Bovendien hoef je op stations met poortjes dan maar 1x in te checken, namelijk met je internationale treinticket voor de Eurostar.

Standaard, Comfort en Premium tickets voor de Ski Thalys

Bij het boeken van de Ski Thalys kun je kiezen uit de Standaard-klasse, de Comfort Klasse / 2e klasse en de Premium Klasse / 1e klasse. Treintickets voor de Standaard-klasse kun je boeken vanaf 65 euro enkele reis. Alle stoelen hebben stopcontacten en overal heb je wifi.

Dit kan je ook interesseren:  Wat moet je verplicht op en aan je auto hebben in wintersportlanden?

De Comfort Klasse in de Ski Thalys / Eurostar Snow

De Comfort Klasse biedt meer ruimte in de trein en je hebt toegang tot speciale diensten, zoals een welkomstbalie op het perron. In de trein heb je met de Comfort Klasse snellere wifi. Het tarief voor de Comfort-klasse begint bij 109 euro enkele reis.

De Premium Klasse van de Ski Thalys / Eurostar Snow

Bij de Premium klasse krijg je een ontbijt aangeboden vanaf Brussel en een welkomstdrankje bij Chambéry. Op de terugweg krijg je een welkomstdrankje bij vertrek uit Chambéry en daarna een diner bij je stoel. Ook heb je meer ruimte en krijg je meer flexibiliteit bij het wijzigen van je reis. Verder heb je nog snellere wifi met meer data en mag je gebruik maken van de digitale persmap via de e-Press&More app. Treintickets voor de Ski Thalys Premium-klasse beginnen bij 139 euro enkele reis.

Met de Ski Thalys reis je al vanaf 65 euro enkele reis comfortabel naar de wintersport in Frankrijk. Wifi in de Ski Thalys is in alle klassen gratis. Kinderen reizen met korting. Kinderkaartjes voor de Ski Thalys zijn al verkrijgbaar vanaf 55 euro. Bekijk ticketprijzen en boek via NS International.

Je kunt nog meer besparen als je met de Ski Thalys reist. Als je de prijs voor je treinticket hebt opgezocht, vergeet dan niet aan te vinken of je een kortingskaart van bijvoorbeeld NS heeft en of je met kinderen reist. Lees meer over wintersport met kinderen in Frankrijk.

Waar stopt de Ski Thalys in de winter van 2023-2024?

De Eurostar Snow stopt in de winter van 2023-2024 op de volgende stations:

 • Amsterdam Centraal
 • Schiphol
 • Rotterdam Centraal
 • Antwerpen Centraal
 • Brussel-Zuid / Midi
 • Chambéry
 • Albertville
 • Moutiers
 • Aime La Plagne
 • Landry
 • Bourg-Saint-Maurice.

Vertrek- en aankomsttijden van de Ski Thalys / Eurostar Snow

Volgens de dienstregeling vertrekt de Ski Thalys om 5.40 uur uit Amsterdam Centraal en komt de wintersporttrein om 14.41 uur aan in Bourg-Saint-Maurice. Je staat dus in zeven uur reizen vanuit Nederland in de Franse sneeuw. De trein gaat diezelfde middag vanaf 15.38 uur terug naar Nederland waar je om 00.13 uur in Amsterdam-Centraal aankomt.

Bestemmingen Ski Thalys

Met de Eurostar Snow zijn tal van wintersportgebieden in Frankrijk uitstekend te bereiken. Vanuit Moutiers kun je aansluitend busvervoer bijboeken naar Courchevel, Valmorel, Champagny, Méribel, Mottaret, La Tania, Les Menuires en Val Thorens. Vanuit Aime La Plagne kun je met de bus laar La Plagne en Belle Plagne in skigebied Paradiski.

Dit kan je ook interesseren:  Vliegen naar de wintersport via Grenoble

Ga je naar Les Arcs in skigebied Paradiski? Dan moet je uitstappen in Bourg-Saint Maurice. Vanaf het station van Bourg St. Maurice kun je via een loopbrug naar de funicular lopen. Deze kabeltrein brengt je in tien minuten naar Arc 1600. Vanuit Arc 1600 kun je tot in de avond met de skibus naar Arc 1800, Arc 1950 en Arc 2000. De funiculair is op vertoon van je treinticket gratis. Vanaf het station van Bourg-Saint Maurice rijden ook bussen naar Val d’Isere, Tignes en La Rosière.

Voordelen van reizen met de Eurostar Snow naar de wintersport in Frankrijk

Maar reizen met de Ski Thalys / Eurostar Snow naar de Franse skigebieden heeft meer voordelen. Je hebt niet te maken met hoge brandstofprijzen, tol, gedoe met sneeuwkettingen en files, maar komt uitgerust aan op je bestemming. Skihosts in hun herkenbare rode uniformen helpen om je ski-uitrusting in de trein op te bergen en uit te laden. Maar ook vliegen naar de wintersport of de buspendel naar Frankrijk hebben voordelen. Vergelijk dus alle prijzen, reisdata en mogelijkheden.

Bovendien is de reizen met de Eurostar Snow heel duurzaam. Sinds januari 2020 rijden alle Thalys/Eurostar-treinen op 100 procent groene wind- en zonnestroom uit Europa.

Ski’s meenemen in de Eurostar Snow

Met de Ski Thalys / Eurostar Snow op wintersport? Dan kunnen ski’s of snowboard gewoon mee. Je mag maximaal een set ski’s, een koffer en een stuk handbagage per persoon meenemen. In bepaalde rijtuigen zijn speciale ruimtes voor het opbergen van ski’s.

Last minute met de Eurostar Snow

Heb je een last minute wintersport naar Frankrijk geboekt? Dan kun je ook zelf de Ski Thalys last minute boeken en zelf je trein tickets voor de Eurostar Snow printen. Reserveren voor de Eurostar Snow is verplicht.

Lees meer nieuws over wintersport in Frankrijk.

 

Mis geen enkel bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

privacy *

Deel dit met je vrienden!