Shadow

De beste aanbiedingen voor wintersport in de kerstvakantie 2019 in Frankrijk

Wie met kerst 2019 – 2020 op wintersport in Frankrijk wil, kan nu al aanbiedingen voor de wintersport vakantie boeken. Profiteer vandaag nog van vroegboek aanbiedingen voor wintersport in de kerstvakantie 2019!

Op wintersport in de kerstvakantie bij de kerstman in Les Gets
Op wintersport in de kerstvakantie bij de kerstman in Les Gets in Les Portes du Soleil. © G. Place/OT Les Gets

Kerst 2019 valt op woensdag 25 december en donderdag 26 december 2019. Dat betekent ook dat oud en nieuw 2019 op dinsdag 31 december en woensdag 1 januari 2020 valt.

Op wintersport in de kerstvakantie 2019: de data

De kerstvakantie 2019 – 2020 voor zowel basis- als voortgezet onderwijs loopt van zaterdag 21 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020. Wie in de kerstvakantie 2019 – 20120 op wintersport naar Frankrijk gaat, hoeft dit jaar niet op een van beide kerstdagen te reizen. Kerst 2019 valt namelijk op woensdag 25 december en oudejaarsdag valt op dinsdag 31 december. Tip: In Frankrijk woont de kerstman in Les Gets. Dit dorp in Les Portes du Soleil is dus een ideale bestemming om de kerstvakantie in Frankrijk door te brengen.

Ga je in de eerste week van de kerstvakantie op wintersport? Dan hoef je niet meer op oudejaarsdag terug naar huis, zoals drie jaar geleden het geval was. Ga je in de tweede week van de kerstvakantie op wintersport om oud en nieuw 2019 – 2020 in Frankrijk te vieren? Dan kun je op vrijdagavond 27 december of zaterdag 28 december vertrekken vanuit Nederland. In de kerstvakantie van 2020 heb je wel te maken met het probleem dat je op tweede kerstdag moet vertrekken als je in de week van oud en nieuw op wintersport gaat. Misschien toch maar een goede reden om nog dit jaar in de kerstvakantie op wintersport in Frankrijk te gaan?

Wintersport in de kerstvakantie 2019: vroegboek aanbiedingen nu boeken

Ga jij met kerst 2019 of oud en nieuw 2019-2020 op wintersport? Dan kun je nu al aanbiedingen met vroegboekkorting boeken bij een aantal touroperators. Je krijgt dan soms tientallen procenten vroegboek korting! Geen zin om in de kerstvakantie te koken? Boek dan een catered chalet via Skichalets. Via Club Med (all inclusive wintersportvakanties), Wintertrex, TUI, De Jong Intra, Summittravel en Booking.com kun je reserveren voor beide weken van de kerstvakantie 2019. Ook bij diverse aanbieders van chalets en vakantiehuizen, zoals Chalet.nl en Belvilla kun je nu al je aanbiedingen voor wintersport met kerst in 2019 boeken.

Op wintersport met kerst: trein of vliegen?

Tijdens de kerst staan er altijd flinke files naar de wintersport. Je kunt de files omzeilen door met de trein of het vliegtuig naar de wintersport te gaan. De Ski Thalys rijdt altijd op zaterdag. Ook wie met het vliegtuig op wintersport gaat, kan op zaterdag vliegen naar Frankrijk. Afhankelijk van de ligging van je skigebied kun je vliegen naar Grenoble of Genève. Ga jij met kerst 2019 naar een van de Franse skigebieden of liever met oud en nieuw?

In de tweede week van de kerstvakantie op wintersport: oud en nieuw in Frankrijk

Wie in de tweede week van de kerstvakantie 2019 op wintersport in Frankrijk gaat, kan oud en nieuw 2019-2020 in z’n hotel of chalet vieren. Je hoeft pas zaterdag 4 januari de terugreis aan te vangen. Het valt niet te voorspellen of de meeste mensen met kerst of met oud en nieuw 2019-2020 op wintersport gaan. Het kan wel met kerst iets rustiger en met oud en nieuw iets drukker zijn op de pistes in Frankrijk in vergelijking met vorig jaar. De Franse schoolvakanties met kerst duren soms 1 week, soms 2 weken. Dit jaar duurt de Franse kerstvakantie. net als bij ons, twee weken. De kans bestaat dus dat het in de Franse skigebieden in de week van kerst deze keer wat rustiger is dan met oud en nieuw.

Meer nieuws over wintersport in Frankrijk. Lees ook: Wintersport in de krokusvakantie.

Mis geen enkel bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

Deel dit met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.