Shadow

Wintersportbus Frankrijk boeken: op wintersport met de buspendel

U zoekt vervoer naar de wintersport in Frankrijk? Overweeg dan een buspendel. Reis comfortabel en goedkoop met de buspendel Frankrijk naar je wintersport. Wij leggen uit waar je een wintersportbus Frankrijk kunt boeken.

Er zijn veel manieren om naar de wintersport in Frankrijk te reizen: met de auto, de trein, vliegtuig en de pendelbus.

Voordelen buspendel Frankrijk

Reizen met een pendelbus naar de skigebieden in Frankrijk heeft een aantal voordelen. U kunt ontspannen met de bus naar de wintersport reizen, u hoeft niet zelf op het verkeer te letten en u heeft geen gedoe met winterbanden en sneeuwkettingen. In de pendelbus kunt u lekker slapen zodat u uitgerust op uw wintersport bestemming komt. Ook spaart u de kosten van brandstof, winterbanden, sneeuwkettingen en tol uit. Bovendien is een buspendel heel handig en gezellig als u met een groep vrienden naar de wintersport wilt.

Met de buspendel op wintersport gaan heeft ook nadelen. U kunt niet vertrekken of pauzeren wanneer u wilt en het kost tijd om andere passagiers op te halen of naar hun bestemming te brengen.

Aanbiedingen pendelbus Frankrijk

Wie een buspendel naar Frankrijk zoekt, kan bij veel touroperators een buspendel boeken in combinatie met een hotel of appartement. Daarvoor kun je onder meer bij Sunweb terecht. Maar u kunt ook een losse pendelbus boeken. Snowtime had altijd veel buspendels, maar dat merk bestaat niet meer. De Jong Intra verkoopt online geen losse buspendels naar wintersport in Frankrijk meer (wel naar Oostenrijk). Het nieuwe OAD heeft geen buspendels meer.

 

Mis geen enkel bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

privacy *

Deel dit met je vrienden!