Résidence Cimes De Caron: voordelige appartementen in Val Thorens

Résidence Cimes de Caron ligt op 50 meter van de piste Val Thorens. De voordelige studio’s en appartementen liggen aan de rand van het centrum van Val Thorens. Ideaal dus als je snel op de piste wilt zijn en ook van het uitgaansleven in Val Thorens wilt genieten.

Studio's en appartementen in Résidence Les Cimes de Caron Val Thorens © Snowtime.
Studio’s en appartementen in Résidence Les Cimes de Caron Val Thorens © Snowtime.

Vanuit je appartement ben je zo op de piste en heb je direct toegang tot skigebied Les Trois Vallées, een skigebied met maar liefst 600 km aan pistes! Zowel voor beginners als gevorderden zijn hier talloze mogelijkheden. En het is een perfecte uitvalsbasis om te skiën en te feesten tijdens de Dutch Week in Val Thorens.

Appartementen en studio’s Cimes de Caron in Val Thorens

De appartementen van Résidence Cimes de Caron zijn comfortabel, met een eenvoudige inrichting. Het zijn privé appartementen, dus de inrichting kan per eigenaar verschillen. Je kunt kiezen uit studio’s voor 2 tot 4 personen en 2-kamer appartementen voor 2 tot 6 personen.

Na een lange skitocht is het fijn om lekker bij te komen op je eigen balkon. Ook kun je even struinen in het tegenoverliggende winkelcentrum met vele winkeltjes en restaurants. In het autovrije centrum van Val Thorens zijn overigens ook veel gezellige terrasjes en meerdere bars en clubs met een bruisende après-ski!

Wat kun je bijboeken?

Je boekt je verblijf in Résidence Cimes de Caron in Val Thorens op basis van logies. Desgewenst kun je een linnenpakket, een handdoekenpakket en eindschoonmaak bijboeken. Je kunt de appartementen in Résidence Cimes de Caron boeken bij Interhome, Sunweb en Snowtime.

Deel dit met je vrienden!