Shadow

Over ons

WintersportFrankrijkGids.nl is een onafhankelijk platform met informatie over wintersport en wintersportvakanties in Frankrijk.

WintersportFrankrijkGids.nl is niet verbonden aan enige touroperator, verkeersbureau, accommodatieverschaffer, reisorganisator, vervoerder of lifteigenaar. WintersportFrankrijkGids.nl bemiddelt niet in wintersportvakanties, maar verwijst haar bezoekers indien nuttig slechts door naar aanbieders van accommodaties, touroperators, reisorganisatoren, wintersport gerelateerde producten en andere bronnen met informatie over wintersportreizen naar Frankrijk. Het is aan de bezoeker wat hij/zij met die informatie doet. U kunt bij ons dus geen wintersportvakantie naar Frankrijk boeken.

Informatie over wintersport vakanties verandert snel. Hoewel wij ons uiterste best doen om de informatie over wintersport en wintersportvakanties in Frankrijk up-to-date te houden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor fouten, vergissingen, onvolledigheden alsmede voor eventuele gevolgen van het gebruik van de informatie die op of via deze site beschikbaar is. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden van WintersportFrankrijkGids.nl in de disclaimer. Lees ook ons privacybeleid.