Arc 1800: all inclusive wintersport Les Village Clubs du Soleil

Les Arcs 1800 Village Club du Soleil

Les Village Clubs du Soleil

Optimaal van uw wintersportvakantie genieten? Dat kan in Village Club du Soleil in Arc 1800 . In dit aantrekkelijk geprijsde Club Hotel met “all inclusive” formule is werkelijk aan alles gedacht. Uw skipas, volpension, wellness, internationale entertainment, halve dag skigebied-toer, tocht sneeuwschoenlopen, skimateriaal, kinderclubs met skiles voor de kleintjes zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Village Club du Soleil ligt in de bosrijke wijk Charmettoger op loopafstand van het centrum en de skiliften. Uw kunt bij uw accommodatie weg skiën of boarden. Geen zin om terug te komen voor de lunch. Maak dan ‘s ochtends een heerlijk lunchpakket voor op de piste klaar bij het hiervoor speciaal bestemde lunchbuffet.

All inclusive op wintersport in Arc 1800

Zes dagen in de week kunnen de kinderen zich samen met hun leeftijdsgenootjes amuseren in één van de 5 kinderclubs. De clubs voor de kleintjes van 3 maanden tot 6 jaar zijn het gehele seizoen geopend. Voor de 3 en 4 jarige is er zelfs een skikindertuin waar ze hun eerste skilessen kunnen volgen. Skimateriaal en helmpjes zijn gratis te leen in de Club.

Niet alleen de kinderen worden hier in de watten gelegd. Ook de volwassenen kunnen volop van hun vakantie genieten. Bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in de sauna, hammam of jacuzzi, een glaasje drinken in de bar (€) met uw nieuwe vakantie vrienden, een spelletje spelen in de lounge of via uw laptop de eerste vakantiefoto’s naar het thuisfront sturen. Wi-Fi is gratis beschikbaar. Elke avond wordt er in de grote animatiezaal voor entertainment gezorgd, zoals shows, cabaret, dans- en of spelletjesavonden. Uw 6-daagse skipas voor Les Arcs is ook één dag geldig voor La Plagne.

U boekt uw verblijf in Village Club du Soleil in Arc 1800 op “all inclusive” basis. Bekijk aanbiedingen bij Snowtime.

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 4
Skigebied: Arc 1800
-Type accommodatie: Hotel
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 4
-Maximum aantal personen: 4
-Verzorging: All-Inclusive
-Vervoer: Eigen vervoer

Deel dit met je vrienden!

Tags: