All inclusive hotel Les Village Clubs du Soleil de Montgenèvre

Village clubs du Soleil MontgenèvreVillage Club du Soleil in Montgenèvre is een zeer aantrekkelijk geprijsd “All- Inclusive” Club-Hotel.

Montgenèvre ligt in de Franse Alpen, pal aan de grens met Italië. Het maakt onderdeel uit van het skigebied Via Lattea, ook wel bekend als de Melkweg. Dit skigebied heeft 400 kilometer skipisten.

Village Club du Soleil de Montgenèvre ligt vlak naast de piste. Sneeuwkanonnen zorgen er voor dat u ook bij minder goede sneeuwcondities tot vlakbij uw accommodatie kunt skiën. Wel zo handig als u naar uw accommodatie wilt terugkomen om te lunchen. Gaat u de hele dag op stap, dan is het mogelijk om ‘s ochtends een lekkere lunchpakket klaar te maken voor op de piste. Voor de kinderen zijn er verschillende kinderclubs aanwezig. De kleintjes van 3 maanden tot 6 jaar kunnen hier het hele seizoen terecht. Tijdens de Franse schoolvakanties zijn er tevens Juniors Clubs voor de jongeren van 6 t/m 17 jaar.

All inclusive wintersport in de Via Lactea

Bij Village Club du Soleil is een speciale kindertuin ingericht om de kleuters van 3 t/m 5 jaar kennis te laten maken met de beginselen van het skiën. Het skimateriaal wordt gratis geleend. Terwijl de kids zich vermaken met hun leeftijdgenootjes kunnen de ouders een halve dag olv een skileraar het skigebied verkennen of meedoen met een sneeuwschoen- of langlauftocht. Ook na al deze activiteiten in de buitenlucht zal u zich niet vervelen in Village Club du Soleil. Als u nog een beetje energie over heeft, kunt u naar de fitnesslessen, rodelen en genieten van de gezellige show- en spelavonden, die elke avond in de animatiezaal worden georganiseerd.

De All inclusive-wintersport in Village Club du Soleil Montgenèvre wil zeggen dat de skipas, alle maaltijden inclusief wijn, de kinderclubs, de halve dag skigebied-toer, de langlauftochten, het sneeuwschoenlopen, het materiaal, de ski-kindertuin, cardio-training, gym, stretching, relaxation, de entertainment en Wi-Fi bij de prijs zijn inbegrepen.

Uw 6-daagse skipas voor Mont de la Lune is tevens een dag in Voie Lactée/Via Lattea geldig. U boekt uw verblijf in Village Club du Soleil in Montgenèvre op “all inclusive” basis. Bekijk de exacte omschrijving van een all inclusive wintersport in Village Club du Soleil bij Snowtime en geniet van een heerlijke All-Inclusive wintersport-vakantie in Montgenèvre !

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 3
Skigebied: Montgenèvre
-Type accommodatie: Hotel
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 4
-Maximum aantal personen: 4
-Verzorging: All-Inclusive
-Vervoer: Eigen vervoer

Deel dit met je vrienden!