PowderWeek Les 2 Alpes 2018: de ultieme start van het skiseizoen

Kun jij niet wachten tot het skiseizoen weer begint? Boek dan nu alvast een aanbieding voor de Powderweek Les 2 Alpes. De Powderweek wordt gehouden van 1 tot en met 8 december 2018 in Les Deux Alpes. Bekijk hier alvast aanbiedingen voor de Powderweek 2018.

Powderweek Les 2 Alpes © Yoann Peisin/OT Les 2 Alpes

Les 2 Alpes © Yoann Peisin/OT Les 2 Alpes

Aan het begin van de winter kun je in tal van Franse skigebieden al prima skiën en boarden. Bovendien wordt er dan vaak een seizoensopening gehouden met tal van feesten. En anders organiseren reisorganisaties zelf wel een feestweek. Denk aan de Winterstarter Val Thorens of de Powderweek in Les 2 Alpes.

De Powderweek Les 2 Alpes: skiën, boarden en feesten

Les Deux Alpes is een van de beste gletsjer skigebieden ter wereld. De gletsjer gaat hier tot 3600 meter en is al in de herfstvakantie open! Maar het skiseizoen begint pas echt begin december met de Powderweek Les Deux Alpes. Er ligt dan al genoeg sneeuw, maar de pistes zijn nog leeg.

Powder Week après-ski

Bovendien omvat de Powderweek een geweldig après-ski aanbod. Na een lange dag op de pistes kun je lekker bijkomen met worstjes van de grill en glühwein in open air après-ski area. Geniet ook van een live concert van een coverband. Doe mee aan gezellige wedstrijden zoals snow volleybal of een toernooi op de schaatsbaan en vier ‘s avonds met dj’s in de beste feestlocaties van de Franse skiplaats feest.

Het skigebied van Les 2 Alpes biedt 225 pistekilometers met 52 liften. De pistes zijn zowel voor beginners als gevorderden geschikt en ook profs komen hier gegarandeerd aan hun trekken. Het snowpark van Les 2 Alpes behoort bijvoorbeeld tot de top 10 van Europa. Aan het begin van het seizoen ligt het funpark nog op 3.200 m en biedt met een gedeelte voor beginners met tables en twee rail lines alsook een expert zone met big air (20 m) en superpipe alles wat het hartje van elke freestyler sneller laat kloppen.

Ski & Boarderweek

Powderweek Les 2 Alpes © Yoann Peisin/OT Les 2 Alpes

In de poeder van Les 2 Alpes © Yoann Peisin/OT Les 2 Alpes

Ben je van 2 tot en met 9 december verhinderd? Kijk dan even naar de Ski & Boarderweek. Die wordt van 16 tot en met 23 december gehouden in Val Thorens. Overdag ga je skiën en boarden of materiaal testen in het testcenter. ‘s Avonds ga je lekker stappen in Val Thorens. En als je slim bent, plak je daar meteen de kerstvakantie wintersport aan vast! Dat scheelt je reistijd en reiskosten. Ga je liever skiën en feesten in Oostenrijk? Denk dan eens na over het Dutchweekend Gerlos!

Meer weten over de Powderweek Les 2 Alpes? Bekijk dan aanbiedingen voor de Powderweek.

Deel dit met je vrienden!

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.