Shadow

Tomorrowland Winter 2024 weer in Alpe d’Huez, kaartverkoop is gestart

Het Franse skigebied Alpe d’Huez maakt zich op voor Tomorrowland 2024. Het het Electronic Dance Festival Tomorrowland 2024 vindt plaats van 16 tot en met 23 maart 2024 in Alpe d’Huez. Tickets voor Tomorrowland zijn al te boeken.

Kaartverkoop Tomorrowland Winter 2024

Tomorrowland Winter in Alpe d'Huez © Sunweb
Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez © Tomorrowland / Sunweb

De eerste editie van Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez trok ruim 35.000 bezoekers. Toen wisten onder meer Martin Garrix, Armin van Buren en Afrojack het publiek op te zwepen. In 2019 en 2020 moest de wintereditie van Tomorrowland geannuleerd worden, maar Tomorrowland 2022 en 2023 waren weer een doorslaand succes. En nu komt de vierde editie van Tomorrowland in Alpe d’Huez er aan: Tomorrowland 2024.

Tomorrowland feestjes op de piste

De eerste editie van Tomorrowland Winter in Alpe d'Huez trok 35.000 bezoekers. Tijdens Tomorrowland Winter 2022 zijn maximaal 15.000 bezoekers welkom. © Tomorrowland (via Alpe d'Huez)
De eerste editie van Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez trok 35.000 bezoekers. © Tomorrowland

Tomorrowland Winter 2024 is een elektronic dance festival dat als motto ‘live today, love tomorrow, unite forever’ heeft. Het festival combineert skiën en snowboarden met het beste dat elektronische muziek te bieden heeft, en dat alles op 2000 meter hoogte. De circa honderd bands en artiesten verzorgen optredens op tien podia. Die staan verspreid door het dorp en op de 111 pistes van skigebied Alpe d’Huez. De podia zijn elke dag vanaf 12.00 open.

Ook de hogere pisterestaurants in Alpe d’Huez, zoals de Folie Douce, de Taburle, de Signal 2108, de Cabane en de Pic Blanc, het hoogste punt van Alpe d’Huez, worden helemaal omgetoverd in het Tomorrowland-sfeertje.

De concerten op de hoger gelegen podia beginnen op het eind van de ochtend en duren de hele middag. Daarna kan iedereen skiën of boarden naar het lager gelegen festivalterrein, bijvoorbeeld om wat te eten. Daarna gaat vanaf acht uur ‘s avonds het festival verder in het Palais des Sports.

Line up van Tomorrowland 2024

De eerste artiesten van Tomorrowland 2024 zijn nog niet bekend. Vorig jaar kon je genieten van optredens van Afrojack, Amber Broos, Joris Voorn, Kölsch, Martin Garrix, Ofenbach, Netsky, Mandy, Lost Frequencies en Dimitri Vegas & Like Mike.

Voordelige Tomorrowland-pakketten boeken

Via de officiële website van Tomorrowland kun je alleen 7- en 4-daagse pakketten boeken met verblijf in Alpe d’Huez, festivaltickets en een skipas. Die pakketten zijn bovendien al uitverkocht. Maar bij Sunweb, de officiële reispartner van Tomorrowland, kun je officiële pakketten voor Tomorrowland boeken in de andere dorpen zoals Vaujany, Oz en Oisans, Villard en Auris. Dat zijn pakketten met een verblijf van 5 of 8 dagen. Die zijn goedkoper, omdat accommodaties in die dorpen goedkoper zijn dan in Alpe d’Huez. Daarmee heb je het hele festival toegang tot alle mountain stages en de Tomorrowland Winter experience. Wil je ‘s avonds in Alpe d’Huez blijven feesten, dan kun je een ticketupgrade nemen voor een dag of de hele festivalperiode.

Bekijk de accommodaties en de Tomorrowland Winter-aanbiedingen van Sunweb. Deze reisorganisatie is als exclusieve reispartner verantwoordelijk voor het hele boekingsproces. Van het contracteren van alle accommodaties in Alpe d’Huez en de omliggende dorpen, de bouw en beheer van de officiële eventsite van Tomorrowland Winter tot aan het samenstellen van de complete pakketreizen inclusief vervoer.

Via Sunweb boek je de speciale Mountain Pass met verblijf in een van de omliggende dorpen, kan je je festivaltickets upgraden met een avond in Alpe d’Huez en boek je een transfer naar je verblijfplek. Vanaf respectievelijk 1 oktober en 14 oktober start de verkoop van de 4-daagse pakketten en de 1-daagse tickets, zowel voor verblijf in Alpe d’Huez via eventsite van Tomorrowland Winter als in de omringende dorpen via Sunweb.

En wil je alvast een beetje sfeer proeven van Tomorrowland Winter 2024? Bekijk dan de aftermvie van Tomorrowland 2023 in Alpe d’Huez.

 

Mis geen enkel bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

privacy *

Deel dit met je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.