Shadow

Tomorrowland Winter 2022 weer in Alpe d’Huez, kaartverkoop vanaf 18 september

Het Franse skigebied Alpe d’Huez maakt zich op voor het Electronic Dance Festival Tomorrowland 2022. Dat wordt gehouden gehouden van 9 – 26 maart 2022 in Alpe d’Huez.

Kaartverkoop Tomorrowland Winter 2022

Tomorrowland Winter in Alpe d'Huez © Sunweb
Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez © Tomorrowland / Sunweb

De eerste editie van Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez trok ruim 35.000 bezoekers. Toen wisten onder meer Martin Garrix, Armin van Buren en Afrojack het publiek op te zwepen. In 2019 en 2020 moest de wintereditie van Tomorrowland geannuleerd worden, maar Tomorrowland 2022 komt er aan. Een deel van de line-up voor Tomorrowland Winter 2022 is al bekend: Afrojack, Armin van Buren, Adriatique, Dimitri Vegas & Like Mike, Kölsch, Kungs, Lost Frequencies, Martin Solveig, Ofenbach, Paul Kalkbrenner, Quintino en Yves V staan op het affiche van Tomorrowland 2022. De kaartverkoop start 18 september 2021 11.00 uur voor de 7-daagse arrangementen. Een week later, op 25 september, gaan de tickets voor het 4 daagse arrangement in de verkoop.

Tomorrowland feestjes op de piste

De eerste editie van Tomorrowland Winter in Alpe d'Huez trok 35.000 bezoekers. Tijdens Tomorrowland Winter 2022 zijn maximaal 15.000 bezoekers welkom. © Tomorrowland (via Alpe d'Huez)
De eerste editie van Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez trok 35.000 bezoekers. Tijdens Tomorrowland Winter 2022 zijn maximaal 15.000 bezoekers welkom. © Tomorrowland

Tomorrowland Winter 2022 is een elektronic dance festival dat als motto ‘live today, love tomorrow, unite forever’ heeft. Het festival combineert skiën en snowboarden met het beste dat elektronische muziek te bieden heeft, en dat alles op 2000 meter hoogte. De circa honderd bands en artiesten verzorgen optredens op tien podia. Die staan verspreid door het dorp en op de 111 pistes van skigebied Alpe d’Huez. Ook de hogere pisterestaurants in Alpe d’Huez, zoals de Folie Douce, de Taburle, de Signal 2108, de Cabane en de Pic Blanc, het hoogste punt van Alpe d’Huez, worden helemaal omgetoverd in het Tomorrowland-sfeertje.

De concerten op de hoger gelegen podia beginnen op het eind van de ochtend en duren de hele middag. Daarna kan iedereen skiën of boarden naar het lager gelegen festivalterrein, bijvoorbeeld om wat te eten. Daarna gaat vanaf acht uur ’s avonds het festival verder in het Palais des Sports.

Uiteraard ontkomt ook Tomorrowland Winter 2022 niet aan de coronamaatregelen. Zo is het aantal bezoekers beperkt tot 15.000, dus je moet wel snel je kaarten reserveren.

Voordelige Tomorrowland-pakketten boeken

Via de officiële website van Tomorrowland kun je alleen 7- en 4-daagse pakketten boeken met verblijf in Alpe d’Huez. Maar bij Sunweb kun je officiële pakketten voor Tomorrowland boeken in de andere dorpen zoals Vaujany, Oz en Oisans, Villard en Auris. Die zijn goedkoper, omdat ze een mountain pass omvatten. Daarmee heb je het hele festival togang tot alle mountain stages ewn de Tomorrowland Winter experience. Wil je ’s avonds in Alpe d’Huez blijven feesten, dan kun je een ticketupgrade nemen voor een dag of de hele festivalperiode.

Bekijk de accommodaties en de Tomorrowland Winter-aanbiedingen van Sunweb. Deze reisorganisatie is als exclusieve reispartner verantwoordelijk voor het hele boekingsproces. Van het contracteren van alle accommodaties in Alpe d’Huez en de omliggende dorpen, de bouw en beheer van de officiële eventsite van Tomorrowland Winter tot aan het samenstellen van de complete pakketreizen inclusief vervoer.

En wil je alvast een beetje sfeer proeven van Tomorrowland Winter 2022? Bekijk dan een impressie van de eerste editie van Tomorrowland in Alpe d’Huez.

Mis geen enkel bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

Deel dit met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.