Résidences Les Olympiades: appartementen in het centrum van Val Thorens

De appartementen en studio’s van Résidences Les Olympiades liggen op de beste locatie in Val Thorens: op 25 meter van de piste, bij het sneeuwplein, het winkelcentrum en het Centre Sportif.

Les Olympiades Val Thorens

Les Olympiades Val Thorens © Chalet.nl

Résidences Les Olympiades ligt aan de Rue de Caron, aan het winkelcentrum van Val Thorens op slechts 25 meter afstand van de blauwe piste. Het grote, centrale sneeuwplein ligt op slechts 50 m van je appartement, een betere locatie bestaat bijna niet! De residence is in 2005 gerenoveerd en biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding. De appartementen en studio’s zijn eenvoudig ingericht. Bij de receptie is wifi. Via de skiberging kom je direct bij de piste.

Tegenover de résidence bevindt zich het overdekte winkel- en sportcentrum met o.a. een zwembad, fitness, tennis, kinderparadijs, supermarkt en diverse restaurants. Je hebt hier alles bij de hand!

Résidences Les Olympiades: Appartementen aan de piste en in het centrum van Val Thorens

Je kunt in Résidences Les Olympiades verschillende typen appartementen en studio’s boeken. De privilege-appartementen hebben vanaf het balkon op het zuiden een gegarandeerd uitzicht op de omringende bergen. Je boekt je verblijf in Résidences Les Olympiades in Val Thorens op basis van logies. Desgewenst kun je via de receptie gebruik maken van een broodjesservice.

Boeken kan bij Bizztravel. Je verblijft op basis van logies, maar je kunt ook halfpension bijboeken. Bij Husk kun je deze appartementen ook als midweek boeken. Je kunt bij deze reisorganisatie voor jongeren ook een boodschappenpakket bestellen. Dan krijg je voor een week eten voor 2 tot 3 personen. Ter plekke kun je aangeven dat je van de broodjesservice van de résidence gebruik wilt maken. Kijk ook even naar de appartementen van Résidence L’ Arcelle, want die liggen er vlak naast.

Deel dit met je vrienden!