Wintersport – Val Thorens – Résidence Eskival

Résidence Eskival ligt direct aan de piste in het hartje van Val Thorens. U skiet als het ware de résidence uit en komt middenin Les Trois Vallées terecht, een skigebied met maar liefst 600 km aan pistes!

Résidence Eskival in Val Thorens.

Résidence Eskival in Val Thorens.

Zowel voor beginnende skiërs als voor de gevorderden is het een gevarieerd gebied, waar prachtige tochten kunnen worden gemaakt. Eenmaal terug in uw comfortabel ingerichte appartement, kunt u nog even genieten van het zonnetje op uw balkon. Aangezien de appartementen middenin het bruisende centrum liggen, kunt u makkelijk wat boodschappen halen, of lekker struinen langs de winkeltjes. Ook het ‘Office de Tourisme’, verscheidene skischolen, de kinderopvang en de bowlingbaan liggen naast de deur. Gewoon een terrasje pakken is ook snel gedaan, er zijn er heel wat te vinden in de buurt van de résidence.

U boekt uw verblijf in Résidence Eskival in Val Thorens op basis van logies. Aan de piste In hartje centrum Met lekker balkon Sneeuwzeker skigebied Bruisende après-ski Verblijf o.b.v. logies Boek nu uw appartement in Résidence Eskival en geniet van een gevarieerde, gezellige wintersportvakantie in Val Thorens!

Meer informatie en boeken >>

Waardeer dit artikel

Deel dit met je vrienden!