Résidence Eskival: 3* appartementen aan de piste in Val Thorens

Résidence Eskival ligt direct aan de piste in het centrum van Val Thorens. De 3* résidence bestaat uit appartementen voor 2 tot 6 personen. U skiet als het ware de résidence uit en komt middenin Les Trois Vallées terecht, een skigebied met maar liefst 600 km aan pistes!

Résidence Eskival in Val Thorens. © Snowtime

Résidence Eskival in Val Thorens. © Snowtime

Zowel voor beginnende skiërs als voor de gevorderden is skigebied Les Trois Vallées  een gevarieerd gebied, waar prachtige tochten kunnen worden gemaakt. Eenmaal terug in uw comfortabel ingerichte appartement, kunt u nog even genieten van het zonnetje op uw balkon. Aangezien de appartementen middenin het bruisende centrum liggen, kunt u makkelijk wat boodschappen halen, of lekker struinen langs de winkeltjes. Ook het ‘Office de Tourisme’, verscheidene skischolen, de kinderopvang en de bowlingbaan liggen naast de deur. Gewoon een terrasje pakken is ook snel gedaan, er zijn er heel wat te vinden in de buurt van de résidence.

Appartementen in Résidence Eskival

In deze centraal gelegen résidence kunt u verschillende typen appartementen boeken. U heeft keuze uit 1-kamer appartementen met cambine voor 2 – 4 personen,  2-kamer appartementen voor vier tot zes personen. Bij de meeste reisorganisaties is een skipas voor het skigebied in Val Thorens zelf inbegrepen. Dan heb je een skipas voor 150 kilometer skipisten. Je kunt die pas desgewenst uitbreiden tot een skipas voor de hele Trois Vallées. Dat skigebied telt 600 kilometer skipisten.

U boekt uw verblijf in Résidence Eskival in Val Thorens op basis van logies. Kijk voor aanbiedingen, beschikbaarheid, prijzen en uitgebreide omschrijvingen bij onder meer Interhome, Summit Travel, Sunweb, Husk en Snowtime.

Geen eigen vervoer? Boek dan een losse buspendel naar Val Thorens.

Deel dit met je vrienden!