Wintersport – Val Thorens: La Reine Blanche

Résidence La Reine Blanche ligt aan de voet van de pistes van het sneeuwzekere wintersportresort Val Thorens. U hoeft alleen maar uw ski’s onder te binden en u skiet zo het gevarieerde skigebied ‘Les Trois Vallées’ in, met 600 km aan pistes.

La Reine Blanche Val Thorens

La Reine Blanche Val Thorens © Snowtime

De appartementen liggen rustig, net aan het begin van het bruisende dorp. Het centrum van het dorp is op slechts 200 meter gelegen van uw appartement. Dit maakt het doen van de dagelijkse boodschappen erg makkelijk. Heeft u behoefte aan een gezellige après-ski? De gezellige barren en terrassen vindt u op loopafstand. Toch fijn om na deze gezellige drukte weer terug te keren naar de rust in uw appartement.

La Reine Blanche Val ThorensU boekt uw verblijf in Résidence La Reine Blanche in Val Thorens op basis van logies. Aan de pistes Rustig gelegen Eenvoudig doch comfortabel Nabij winkels en horeca Levendige après-ski Verblijf o.b.v. logies Boek nu uw appartement in Résidence La Reine Blanche en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Val Thorens!

Meer informatie en boeken >>

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 3
Skigebied: Val Thorens
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 2
-Maximum aantal personen: 4
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Wintersport – Val Thorens: La Reine Blanche
5 (100%) 1 vote

Deel dit met je vrienden!