Chalet Husky: luxe chalet voor twaalf personen in Les Deux Alpes

luxe chalet in Les Deux AlpesHet splinternieuwe en luxe Chalet Husky opende in december 2010 zijn deuren in Les Deux Alpes. Het is een luxe chalet voor twaalf personen. Chalet Husky ligt vlak naast Chalet Leslie Alpen in het hoger gelegen gedeelte van Les Deux Alpes, op slechts 80 m van een blauwe piste. Ook het centrum van Les Deux Alpes bereikt u snel en eenvoudig met de gratis skibus die in de buurt van het chalet stopt.

Vanaf het langgerekte balkon aan de zonzijde van het chalet geniet u van een prachtig uitzicht over de bergen en sneeuwmassa’s van Les Deux Alpes. En wat dacht u van lekker bijkomen en rozig worden voor de open haard of in de hammam van het chalet, na een inspannende dag in de buitenlucht! Het in traditionele stijl gebouwde chalet is luxe en van zeer goede kwaliteit. In het achterste deel van het chalet woont de eigenaar zelf, die overigens weinig aanwezig. Bij het chalet zijn drie parkeerplaatsen. Dit luxe chalet (vier sterren) beschikt over vier kamers met elk een tweepersoons bed en een kamer met een stapelbed en twee eenpersoons bedden. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Drie badkamers hebben een douche en toilet en twee badkamers hebben een bad en toilet. Hammam met doucheruimte is aanwezig, evenals een skiberging.

U boekt uw verblijf in Chalet Husky in Les Deux Alpes op basis van logies. Ook fijn: u kunt classic of self-catering bijboeken, zo hoeft u helemaal nergens meer aan te denken! Boeken kan bij onder meer Chalet.nl en Snowtime.

Kenmerken van dit luxe chalet in Les Deux Alpes

  • Vlakbij de piste
  • Gratis skibus
  • Langgerekt balkon aan zonzijde
  • Hammam
  • Open haard
  • Nieuw, luxe chalet
  • Eigenaar woont in achterste gedeelte
  • Verblijf o.b.v. logies Bijboeken classic catering mogelijk (vanaf 7 personen) Bijboeken self catering mogelijk (vanaf 4 personen) Boek nu Chalet Huski en geniet van een fantastische wintersportvakantie in Les Deux Alpes!

Deel dit met je vrienden!