Wintersport Aussois: Chalet-appartement Les Flocons d’Argent: heerlijke appartementen aan de piste

Les Flocons d'Argent in Aussois © Snowtime

Les Flocons d’Argent in Aussois © Snowtime

Als u op zoek bent naar een wintersport waarbij u alles bij de hand heeft en voor de deur op de ski’s kunt stappen dan ben u in de Résidence Goélia Les Flocons d’Argent volledig op uw plek!

Deze heerlijke résidence met 3 sterren appartementen in Aussois ligt perfect, direct aan het gezellige sneeuwplein. De kinderen kunnen hier fijn in de sneeuw spelen en op skiles. Leuke winkels, restaurants en bars bevinden zich in of op korte loopafstand van Les Flocons d’Argent.

Les Flocons d’Argent: nette appartementen aan de piste

Deze accommodatie bestaat uit 8 chalets van 2 tot 5 etages en met netjes ingerichte appartementen. U heeft op uw eigen balkon of terras en een fantastisch uitzicht op de piste, bergen of het dorp. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van het overdekte zwembad, of een bezoekje brengen aan de sauna (€) Dit is wintersport zoals het moet zijn: leuke appartementen aan de piste en vlakbij de liften.

Het dorp Aussoil ligt op een zonnig plateau in de Vanoise met een prachtig uitzicht op de bergen, vlakbij het Vanoise Nationaal Park.

U boekt uw verblijf in Résidence Les Flocons d’Argent in Aussois op basis van logies. Gratis onoverdekt parkeren. Er zijn appartementen voor 1 – 4 personen en 1 – 6 personen. Boek nu uw appartement in Résidence Les Floçons d’Argent bij onder meer TUI en Chalet.nl en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Aussois!

Kijk ook even naar de appartementen van Le Clos d’Aussois.

Deel dit met je vrienden!

Tags: