Chalet De Marie: chalet met sauna in Les Deux Alpes

Chalet de Marie in Les Deux Alpes

Chalet met sauna en jacuzzi in Les Deux Alpes

Wintersport in het schitterende, nieuwe Chalet De Marie in Les Deux Alpes is pas echt vakantie. Het chalet met sauna en jacuzzi ligt op slechts 150 meter van de piste.Alle ingrediënten zijn aanwezig om een fantastische vakantie te gaan beleven; een warm sfeervol interieur met een verzorgde inrichting, een sauna, een jacuzzi met hydromassage en een eigen tuin van 100 m² waar de kinderen uitgebreid in de sneeuw kunnen ravotten.

Ligging van Chalet De Marie

Chalet De Marie ligt aan het begin van Les Deux Alpes op slechts 150 m van de piste. Op ongeveer 50 meter van het chalet ligt Place de Mont de Lans, waarvandaan de gratis skibus vertrekt. Ook vindt u hier de eerste winkels zoals de skiverhuur, het skipas loket en de VVV. Hier begint ook het gezellige en langgerekte centrum van Les Deux Alpes. Tegenover het chalet ligt een kleine supermarkt. Kortom, in een mum van tijd suist u de bergen af of strijkt u neer op een heerlijk terras in Les Deux Alpes. Voor de kleine boodschappen hoeft u alleen maar het chalet uit te lopen!

Chalet met logies of catering

U boekt uw verblijf in Chalet De Marie in Les Deux Alpes op basis van logies. Ook fijn: u kunt classic of self-catering bijboeken. Kortom chalet De Marie heeft alles in huis voor een perfecte skivakantie in Les Deux Alpes. Meer informatie over prijzen, beschikbaarheid en boeken kan bij Snowtime.

Kenmerken Chalet de Marie

  • Vlakbij de piste
  • Gratis skibus
  • Grote tuin
  • Sauna & jacuzzi
  • Ruim, sfeervol, luxe chalet
  • Aan het begin van langgerekt centrum
  • Verblijf o.b.v. logies Bijboeken classic catering mogelijk (vanaf 7 personen) Bijboeken self catering mogelijk (vanaf 4 personen)

Deel dit met je vrienden!