Appartementen in Les Deux Alpes: Résidence Le Prince des Ecrins

Le Prince des Ecrins in Les 2 Alpes.

Le Prince des Ecrins in Les 2 Alpes.

Résidence Le Prince des Ecrins is een prachtig complex op slechts 250 m van de pistes van Les Deux Alpes. Met 220 km aan pistes is dit een groot en zeer gevarieerd skigebied voor jong en oud. Daarbij is het door de hoge ligging een zeer sneeuwzeker gebied, met name ook door de aanwezigheid van een gletsjer. U kunt hier zelfs in de zomer terecht om te skiën! Door het grote aanbod van pistes zijn er voor zowel de beginnende skiër als voor de gevorderde, genoeg keuzemogelijkheden. Les 2 Alpes en ook Le Prince des Ecrins zijn ook bijzonder populaire bij jongeren en studenten.

Vanaf het grote terras van Résidence Le Prince des Ecrins heeft u een fantastisch uitzicht over de Venosc-vallei. Ook op uw eigen balkon kunt u even heerlijk bijkomen van een dagje intensief skiën. Of gaat u vooral een stapje verder en maak gebruik van de fitnessruimte en de sauna (tegen betaling), waar u écht even kan bijkomen van een dag gezonde inspanning!

Heeft u zin in leuke winkeltjes, deze liggen 800 meter van uw appartement. Voor elk wat wils! U boekt uw verblijf in Résidence Le Prince des Ecrins in Les Deux Alpes op basis van logies. Bekijk aanbiedingen, beschikbaarheid en beoordelingen over Le Prince des Ecrins bij onder meer Wintertrex en Snowtime.

Aanbieding voor jongeren en studenten

Daarnaast heeft Totally/Husk een leuke aanbieding voor jongeren en studenten die een voordelig appartement in Les 2 Alpes zoeken. In Le Prince des Ecrins kunnen zij een foodpakket bijboeken, zodat je niet zelf boodschappen hoeft te doen. Ook krijg je toegang tot de tofste feesten en de leukste après-ski feesten.

Kenmerken Residence Le Prince des Ecrins

  • Pistes op 250 m
  • skilift Le Diable op 800 meter
  • Prachtig uitzicht vanaf terras
  • Met eigen balkon
  • Ruime appartementen
  • Sauna en fitness (€)
  • Verblijf o.b.v. logies
  • Gratis toegang tot het openbare zwembad op vertoon van je skipas.

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 3
Skigebied: Les Deux Alpes
-Type accommodatie: Chalet-Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Maximum aantal personen: 10
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Deel dit met je vrienden!