Shadow

Résidence Malinka in Avoriaz: Goedkope wintersport appartementen aan de piste in Avoriaz

Résidence Malinka ligt op een prachtige locatie in Avoriaz en heeft een schitterend uitzicht op de vallei van Morzine.

Appartementen aan de piste in Avoriaz in Résidence Malinka. © Chalet.nl
Appartementen aan de piste in Avoriaz in Résidence Malinka. © Chalet.nl

De 152 appartementen van Résidence Malinka liggen in de rustige, hoger gelegen Quartiers de la Falaise, vlakbij de entree van Avoriaz 1800. In dit gedeelte vind je ook de Sherpa-supermarkt, een bakker en enkele skishops met skiverhuur. In ongeveer vijf minuten loop je naar het centrum en de winkels. Voor wellness en een zwembad kun je terecht in de Deep Nature Spa in de nabijgelegen Résidence Amara. Via enkele openbare liften in het dorp kom je zo bij het verzamelpunt van de ESF-skischool in Avoriaz.

Appartementen aan de piste in Avoriaz

Résidence Malinka ligt aan de piste naar Morzine. Dat maakt deze appartementen ideaal om het grote skigebied Les Portes du Soleil helemaal te ontdekken. Echt heerlijk voor de fanatieke skiër en snowboarder die alles uit de week wil halen! U heeft in de directe nabijheid de skiliften die u het geweldige, uitgebreide skigebied van Avoriaz inbrengen en bovendien ligt het gezellige centrum lekker dichtbij. De après-ski is hier levendig, in Avoriaz 1800 is altijd iets te beleven!

De appartementen zijn in 2011 gerenoveerd. U kunt in Résidence Malinka diverse accommodaties boeken: van studio’s voor vier personen tot driekamer-appartementen voor zeven personen. U boekt Résidence Malinka in Avoriaz op basis van logies. Kijk voor prijzen, aanbiedingen en beschikbaarheid bij Summit Travel en Chalet.nl.

Praktische informatie over Résidence Malinka:

Skigebied: Avoriaz
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 2
-Maximum aantal personen: 4
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Appartementen Malinka vergelijken

Appartementen Malinka zijn 2 sterren appartementen. Wilt u iets meer luxe tijdens uw wintersport in Avoriaz? Kijk dan even naar aanbiedingen voor L’Amara (5 sterren appartementen), Atria-Les Crozats (4 sterren appartementen), Résidence Antares (3 sterren appartementen) en Résidence Saskia Falaise (3 sterren appartementen aan de piste).

Deel dit met je vrienden!