Shadow

Saskia Falaise in Avoriaz: 3* appartementen aan de piste

Résidence Saskia Falaise is gelegen op een prachtige locatie in Avoriaz en heeft een schitterend uitzicht op de vallei van Morzine. Met de skipiste pal voor de deur van het complex heeft u aan sneeuwplezier geen gebrek. Vanuit uw appartement stapt u zo de latten op. U kunt direct gaan beginnen aan een skitocht door het grote skigebied Les Portes du Soleil, waar Avoriaz deel van uitmaakt.

Appartementen Saskia Falaise in Avoriaz © Pierre et Vacances.
Appartementen Saskia Falaise in Avoriaz © Pierre et Vacances.

De drie sterren Résidence Saskia Falaise bestaat uit verschillende gebouwen en ligt op ca. 300 meter afstand van het centrum. Hier vindt u alle winkels en voorzieningen zoals o.a. restaurants, cafés, supermarkt, bakker en sportwinkels. Het autovrije Avoriaz is ook uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen. Mogen wij u een tip geven? Tegen betaling kunt u gebruik maken van diverse extra service mogelijkheden zoals o.a. Service ‘Comfort’ en ‘Babypakket’. U dient dit vooraf te reserveren en bij boeking op te geven. U boekt uw verblijf in Résidence Saskia Falaise in Avoriaz bij onder meer Summit Travel, Pierre et Vacances en Snowtrex.

  • Aan de piste gelegen
  • Uitzicht over de vallei van Morzine
  • Winkels en horeca op 300 m
  • Tegen betaling extra services: ‘comfort’ en/of ‘babypakket’
  • Autovrij dorp zeer geschikt voor kinderen
  • Appartementen met balkon

Praktische informatie Résidence Saskia Falaise

-Skigebied: Avoriaz
-Type accommodatie: Appartement
-Minimum aantal personen: 4
-Maximum aantal personen: 6

U verblijft op basis van logies en eigen vervoer.

Appartementen Saskia Falaise vergelijken

In Avoriaz zijn de laatste jaren veel nieuwe appartementen gebouwd. Vergelijk de appartementen van Résidance Saskia Falaise met bijvoorbeeld de appartementen in L’Amara (5 sterren appartementen), Atria-Les Crozats (4 sterren appartementen) en Résidence Antares. Die laatste appartementen zijn net als die van Saskia Falaise drie sterren.

privacy *

Deel dit met je vrienden!