Shadow

Wintersport Avoriaz: appartementen in Résidence Antarès

De voor Franse begrippen ruime drie sterren appartementen van Résidence Antarès in Avoriaz zijn verzorgd en compleet ingericht zodat het u deze wintersport aan niets ontbreekt!

Résidence Antares in Avoriaz © Pierre et Vacances.
Résidence Antares in Avoriaz © Pierre et Vacances.

De résidence ligt direct aan de piste in de wijk Crozats. Het sneeuwpad voert u door het dorp en naar de skiliften. Met de juiste skipas kunt u het supergrote skigebied Les Portes du Soleil gaan ontdekken.

Het autovrije dorp Avoriaz 1800 is zeer sfeervol en de résidence ligt in de bovenste wijk Les Crozats. Doordat in de wijk publieksliften zijn hoeft u nooit omhoog te lopen en bent u zo bij uw appartement. U kunt natuurlijk ook gewoon terug skiën naar de résidence dus sjouwen met uw skispullen is er niet bij.

Appartementen Antares in Avoriaz boeken

De compleet gerenoveerde appartementen en studio’s zijn standaard maar netjes ingericht. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over de vallei van Morzine. Hier is het heerlijk toeven na een lange dag op de ski’s, het zonnetje zal u vergezellen vanaf een uur of twee. Bekijk prijzen, beschikbaarheid en beoordelingen over Résidence Antarès in Avoriaz bij onder meer Snowtrex, Pierre et Vacances en De Jong Intra.

  • Aan de piste gelegen
  • Piste sneeuwpad vanaf résidence naar het centrum
  • Skiliften zijn al skiënd te bereiken
  • Terugskiën naar uw appartement
  • Résidence vanuit centrum te bereiken met publieksliften
  • Verzorgde, ruime appartementen

Boek nu uw appartement in Résidence Antarès bij onder meer

Praktische informatie:

Skigebied: Avoriaz
-Type accommodatie: Appartement
-Minimum aantal personen: 4
-Maximum aantal personen: 7

Appartementen Antares vergelijken

Zoek je moderne appartementen in Avoriaz 1800? Kijk dan even naar L’Amara (5 sterren appartementen), Atria-Les Crozats (4 sterren appartementen) en Résidence Saskia Falaise (3 sterren appartementen aan de piste) en Malinka.

Dit kan je ook interesseren:  Wintersport Avoriaz in Chalet Cridelf: ski-in-ski-out-chalet voor 14 personen

Bekijk de video over Résidence Antarès in Avoriaz.

Deel dit met je vrienden!