Shadow

Wintersport Avoriaz – Chalet la Combe – 8 personen

Het geschakelde Chalet la Combe ligt op een prachtige plek in het midden van Avoriaz. Vanaf het chalet heeft u een panoramisch uitzicht over een groot deel van het dorp. Voor families met kinderen vanaf 3 jaar is Chalet la Combe ideaal, want de kindertuin ligt pal voor de deur. 

Chalet La Combe in Avoriaz
Chalet La Combe Avoriaz © Snowtime

Het niet vrijstaande chalet La Combe ligt in de wijk Ruches en telt 105 vierkante meter. Het centrum van het autovrije Avoriaz bevindt zich op ca. 250 meter afstand. Ook voor de winkels, restaurants, bars en gezellige terrasjes hoeft u niet ver te lopen. Vanaf ongeveer 50 meter van het chalet kunt u skiën en ook weer skiënd terugkomen. Dat geeft u de mogelijkheid om direct het grote skigebied Les Portes du Soleil in te duiken.

Chalet la Combe is gebouwd in de traditionele stijl van Avoriaz en bestaat uit 3 verdiepingen. Via een trap komt u bij het chalet. Bij zware sneeuwval kan de bereikbaarheid van het chalet wat moeilijk zijn. Het chalet beschikt over een comfortabele woonkamer met alle ruimte om met 8 personen gezellig bij het haardvuur te zitten. Via de openslaande raamdeuren bent u zo buiten op het terras om van het zonnetje te genieten. Het grote terras ligt op het zuiden. Verder beschikt Chalet La Combe over een open haard, internet, een wasmachine met droger en een skiberging. Er zijn in totaal drie badkamers, drie slaapkamers en een slaapcabine met stapelbed.

Boek nu Chalet la Combe en geniet van een fantastische wintersport-vakantie in Avoriaz!

Deel dit met je vrienden!

Dit kan je ook interesseren:  Saskia Falaise in Avoriaz: 3* appartementen aan de piste