Shadow

Wintersport Avoriaz in Chalet Cridelf: ski-in-ski-out-chalet voor 14 personen

Als u met een grote groep vrienden gezellig op wintersport wilt in Avoriaz, is Chalet Cridelf een uitstekende optie.

Chalet Cridelf in Avoriaz
Chalet Cridelf in Avoriaz © Snowtime.

Chalet Cridelf is zeer ruim opgezet en hoewel eenvoudig ingericht, van alle gemakken voorzien. Dit chalet ligt zeer gunstig direct aan de piste bij de skiliften op het sneeuwplateau bovenin Avoriaz. U hoeft alleen maar uw deur te openen en het wintersportplezier kan beginnen! Vanuit dit ski-in ski-out chalet in Avoriaz wandelt u zo naar het centrum. Bovendien ligt het hele skigebied Les Portes du Soleil voor u open.

Na een dag inspanning kunt u heerlijk ontspannen voor de open haard in de woonkamer, op het balkon in de zon of in uw eigen sauna, in het souterrain van het chalet. Voor een zwembad en wellness kunt u terecht in het schitterende zwemparadijs Aquariaz.

Chalet Cridelf: groot chalet met zes slaapkamers en zes badkamers

Het traditioneel Savoyaardse Chalet Cridelf is zeer ruim opgezet met 230 vierkante meter! Deze ruimte is verdeeld over 2 verdiepingen en een souterrain. Het chalet heeft zes slaapkamers en zes badkamers. U boekt uw verblijf op basis van logies. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt en gedurende de week wordt uw chalet 3 keer schoongemaakt.

Chalet Cridelf is ideaal voor wintersport met groep vrienden. Boek nu Chalet Cridelf bij Summit Travel en u geniet zeker van een heerlijke wintersportvakantie in Avoriaz! Of vergelijk dit chalet met Chalet Alaya. Dit chalet ligt eveneens in Avoriaz en is ook geschikt voor 14 personen. Chalet Alaya is wat moderner en heeft onder meer een sauna. Kijk ook even naar Chalet Tequila. Dit luxe chalet voor tien personen heeft eveneens een sauna.

Dit kan je ook interesseren:  Wintersport Avoriaz Chalet Armonia voor 10 personen met sauna

Deel dit met je vrienden!