Shadow

Wintersport – Valmeinier – Résidence Les Hauts de Valmeinier

In Résidence Les Hauts de Valmeinier heeft u werkelijk alles bij de hand voor een perfecte wintersport. Uw appartement ligt op slechts 50 meter afstand van de piste en het centrum van Valmeinier ligt op 800 meter afstand.

Les Hauts de Valmeinier in Valmeinier
Les Hauts de Valmeinier.

Dit lijkt wat ver, maar met de skibus bent u er zo en bovendien vindt u in de directe omgeving van de résidence een supermarkt, bar, restaurant, SkiSet winkel, skischool en gezellige kindertuin. Het zal u dus aan niets ontbreken, zeker wanneer u bedenkt dat Les Hauts de Valmeinier beschikt over een overdekt verwarmd zwembad en een fitnessruimte waar u gratis gebruik van kunt maken. Of zit u liever in de sauna (€) of hammam (€)? Résidence Les Hauts de Valmeinier bestaat uit 2 gebouwen die ongeveer 20 meter bij elkaar vandaan liggen. De beide complexen zijn ruim opgezet en in traditionele stijl gebouwd.

De appartementen zijn vrij groot, comfortabel ingericht en bieden een prachtig uitzicht over de omringende bergen! U boekt uw verblijf in Résidence Les Hauts de Valmeinier in Valmeinier op basis van logies. Piste op slechts 50 m Supermarkt, bar en restaurant op loopafstand Leuke kindersneeuwtuin op loopafstand Fantastisch uitzicht vanuit uw appartement Gratis toegang tot zwembad en fitnessruimte Centrum van Valmeinier op 800 m Skibussen richting centrum naast de deur Verblijf o.b.v. logies Boek nu uw appartement in Résidence Les Hauts de Valmeinier en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Valmeinier!

Meer informatie en boeken >>

Deel dit met je vrienden!

Dit kan je ook interesseren:  Wintersport - Valmeinier - Le Thabor