Wintersport – Valmeinier – Résidence-Club Les Lumières de Neige

Résidence Les Lumières de Neiges ligt op slechts 100 meter van de piste en de skiliften waardoor u optimaal kunt genieten van uw wintersportvakantie in Valmeinier.

Lumière de Neige in Valmeinier.

Lumière de Neige in Valmeinier.

Vanuit uw appartement staat u binnen enkele minuten op de ski’s en kunt u afdalen naar het centrum van Valmeinier. Samen met Valloire vormt Valmeinier het skigebied Galibier-Thabor, een aaneengesloten skigebied met 150 kilometer skipisten.

Wanneer u ‘s avonds een hapje wilt eten in een van de gezellige restaurants in het centrum loopt u er in een minuut of 10 heen. De appartementen van Résidence Les Lumières de Neiges zijn ondergebracht in twee, in chaletstijl gebouwde, résidences. Uw appartement is standaard ingericht, maar desondanks niet minder comfortabel! Het uitzicht is bovendien prachtig, panoramisch over de witte bergwereld. Voor extra comfort beschikt de résidence over een broodbestelservice en een overdekte parkeerplaats waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. U boekt uw verblijf in Résidence Les Lumières de Neiges in Valmeinier op basis van logies. Op slechts 100 m van pistes en skiliften Afdalen van uw appartement naar het centrum Centrum Valmeinier op 10 minuten loopafstand Standaard appartement met complete inrichting Panoramisch uitzicht op de bergomgeving Broodbestelservice Overdekt parkeren (tegen betaling) Verblijf o.b.v. logies Boek nu uw appartement in Résidence Les Lumières de Neiges en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Valmeinier!

Meer informatie en boeken >>

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 3
Skigebied: Valmeinier
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 0
-Maximum aantal personen: 5
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Waardeer dit artikel

Deel dit met je vrienden!