Shadow

Résidence Odalys Le Grand Panorama 1: 3* appartementen in Valmeinier

De 3* chalet appartementen in Odalys Résidence Le Grand Panorama 1 maken onderdeel uit van een splinternieuwe accommodatie in het begin van Valmeinier. Een trekkabel-skilift zorgt voor een snelle verbinding tussen Chalet-appartement Le Grand Panorama 1 en de dichtstbijzijnde piste, die op 500 m afstand ligt.

Résidence Odalys Le Grand Panorama 1 in Valmeinier © Odalys
Résidence Odalys Le Grand Panorama 1 in Valmeinier © Odalys

Valmeinier vormt samen met buurdorp Valloire het skigebied Galibier-Thabor. Dit skigebied telt 150 kilometer skipisten die onderling met elkaar verbonden zijn.

Le Grand Panorama 1 ligt in het Quartier Saussette. Het centrum van Valmeinier bevindt zich op 800 m van Chalet-appartement Le Grand Panorama l. Vindt u dat te ver? Dan neemt u gewoon de gratis skibus. Chalet-appartement Le Grand Panorama I is gebouwd in de Savooiaardse stijl met veel hout en natuursteen, wat zorgt voor een warme sfeer. Het bestaat uit 4 chaletrésidences, 5 chalets met 3 of 4 appartementen en 5 individuele chalets.

Appartementen met zwembad en sauna in Valmeinier

Chalet-appartement Le Grand Panorama 1 beschikt over een klein verwarmd buitenzwembad, sauna (€) en een receptie met een grote lounge waar u o.a. kunt biljarten (€). U boekt uw verblijf in Résidence Le Grand Panorama 1 in Valmeinier op basis van logies. Boek nu Chalet-appartement Le Grand Panorama I en geniet van een heerlijke wintersport-vakantie in Valmeinier.

Je kunt studio’s voor maximaal 4 personen boeken, maar ook 2-kamer appartementen voor 4 personen. Verder beschikt Odalys Le Grand Panorama 1 over 2-kamer appartementen voor 5 personen en 3-kamer appartementen voor 6 personen. Kijk voor aanbiedingen bij TUI, Booking, Snowtrex, Summit Travel en Travelski.

Behalve Odalys Grand Panorama 1 heb je ook keuze uit appartementen in Grand Panorama 2. Vergelijk deze appartementen met de 3* appartementen in Le Thabor en Odalys Les Lumières de Neiges.

Dit kan je ook interesseren:  Chalet-appartement Le Grand Panorama II: 3 * appartementen in Valmeinier

Wilt u tijdens uw wintersportvakantie in Valmeiner iets meer luxe? Kies dan voor de 4 sterren appartementen van Les Hauts de Valmeinier. Ook dat complex beschikt over een zwembad en wellness.

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 3
Skigebied: Valmeinier
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 2
-Maximum aantal personen: 6
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

 

Mis geen enkel bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

privacy *

Deel dit met je vrienden!