Wintersport – Valmeinier – Résidence Le Grand Panorama 1

Chalet-appartement Le Grand Panorama 1 is een splinternieuwe accommodatie in het begin van Valmeinier. Een trekkabel-skilift zorgt voor een snelle verbinding tussen Chalet-appartement Le Grand Panorama 1 en de dichtstbijzijnde piste, die op 500 m afstand ligt.

Le Grand Panorama I in Valmeinier.

Le Grand Panorama I in Valmeinier.

Valmeinier vormt samen met buurdorp Valloire het skigebied Galibier-Thabor. Dit skigebied telt 150 kilometer skipisten die onderling met elkaar verbonden zijn.

Het centrum van Valmeinier bevindt zich op 800 m van Chalet-appartement Le Grand Panorama l. Vindt u dat te ver ? Dan neemt u gewoon de gratis skibus. Chalet-appartement Le Grand Panorama I is gebouwd in de Savooiaardse stijl met veel hout en natuursteen, wat zorgt voor een warme sfeer. Het bestaat uit 4 chaletrésidences, 5 chalets met 3 of 4 appartementen en 5 individuele chalets. Chalet-appartement Le Grand Panorama I beschikt over een klein verwarmd buitenzwembad, sauna (€) en een receptie met een grote lounge waar u o.a. kunt biljarten (€). U boekt uw verblijf in Résidence le Grand Panorama 1 in Valmeinier op basis van logies. Ski-in/ski-out Rustige ligging Sfeervolle accommodatie Centrum op 800 m Gratis verwarmd buitenzwembad Sauna € Gratis skibus Verblijf o.b.v. logies Boek nu Chalet-appartement Le Grand Panorama I en geniet van een heerlijke wintersport-vakantie in Valmeinier.

Meer informatie en boeken >>

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 3
Skigebied: Valmeinier
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 0
-Maximum aantal personen: 6
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Waardeer dit artikel

Deel dit met je vrienden!