Hotel Le Val Thorens: 4 * hotel op de piste in Val Thorens

Het prachtig gerenoveerde 4-sterren Hotel Le Val Thorens ligt op op de piste in Val Thorens, aan het centrale sneeuwplein, Dit hotel met sauna en zwembad ligt midden in het centrum.

4 sterren hotel Le Val Thorens

4* Hotel Le Val Thorens

Hotel Le Val Thorens is een ski-in, ski-out hotel. Vanuit de skiruimte stapt u zo de piste op en bent u direct middenin het geweldige, uitgebreide skigebied van Val Thoren, Les Trois Vallées. Met 600 km aan pistes is er in dit gebied voor skiërs en snowboarders van ieder niveau iets te doen!

Kamer in 4 sterren Hotel Le Val Thorens in Val Thorens © OT Val Thorens/Francis Amiand

Kamer in 4 sterren Hotel Le Val Thorens in Val Thorens © OT Val Thorens/Francis Amiand

Het comfortabele hotel beschikt over een heerlijk zwembad (15m), sauna, massage-/relaxruimtes en een fitnesszaal. Niets lekkerder dan uw vermoeide bovenbenen aan het einde van de dag even te ontspannen in de sauna, nietwaar? Voor een leuke winkel of terras loopt u het hotel uit en het bruisende centrum van Val Thorens in.

Halfpension of à la carte in Hotel Le Val Thorens

U boekt Hotel Le Val Thorens in Val Thorens op basis van halfpension met een uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk 4-gangendiner, geserveerd in restaurant ‘Le Val Thorens’. Wilt u graag regionale specialiteiten proeven of à-la-carte dineren? Dit is mogelijk tegen bijbetaling.

Boek nu het volledig gerenoveerde 4-sterren Hotel Le Val Thorens en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Val Thorens! Boeken kan bij onder meer D-Reizen en Snowtime.

Vergelijk Hotel Le Val Thorens met andere luxe hotels in Val Thorens zoals Koh-I-Noor.

zwembad in 4 sterren Hotel Le Val Thorens in Val Thorens © OT Val Thorens/Francis Amiand

Zwembad in 4 sterren Hotel Le Val Thorens in Val Thorens © OT Val Thorens/Francis Amiand

Deel dit met je vrienden!