Shadow

Résidence L’Horizon Blanc: 3* appartementen in La Joue du Loup – Dévoluy

Wintersport in Résidence L’Horizon Blanc betekent direct alles bij de hand hebben! Résidence L’Horizon Blanc heeft namelijk een perfecte ligging middenin het knusse centrum van La Joue du Loup tegenover de VVV en op slechts 50 m van het sneeuwplein met de skiliften, de pistes en de gezellige terrasjes.

Résidence l’Horizon Blanc bestaat uit 5 verdiepingen met nette appartementen en vanaf uw eigen balkon, gegarandeerd op het zuiden, kunt u heerlijk in het zonnetje zitten! Een ideale accommodatie voor wie van wat levendigheid houden. Parkeren is geen probleem, want naast Résidence l’Horizon Blanc bevindt zich een groot en gratis parkeerterrein. La Joue du Loup vormt samen met het dorp Superdévoluy het skigebied Dévoluy.

U boekt uw verblijf in Résidence L’Horizon Blanc in La Joue du Loup op basis van logies. Kijk voor meer informatie, indeling, foto’s en prijzen bij onder meer Wintertrex of Snowtime. Wil je iets meer luxe of een chalet in La Joue du Loup? Kijk dan naar Les Chalets d’Aurouze (appartementen), Les Flocons du Soleil (chalets met zwembad en wellness). Of boek de vrijstaande chalets met privé-sauna in Chalets de L’Eden.

Deel dit met je vrienden!

Dit kan je ook interesseren:  Résidence Les Chalets d'Aurouze: appartementen vlakbij de piste in La Joue du Loup