Les Chalets de L’Eden: grote 4* chalets met privé-sauna in La Joue du Loup

Topaccommodatie! Het splinternieuwe Les Chalets de L’Eden bestaat uit 8 prachtige, vrijstaande chalets, die direct aan de piste liggen, schuin boven het centrum van La Joue du Loup.

Les Chalets d'Eden in La Joue du Loup © Snowtime

Les Chalets d’Eden in La Joue du Loup © Snowtime

Skiën en snowboarden kan tot vlakbij de chalets, wat echt een meerwaarde is. Les Chalets de L’Eden worden omringd door een wonderlijk wintersportlandschap dat u echt niet mag missen. De geheel houten chalets zijn comfortabel ingericht in traditionele chaletstijl met een hele mooie moderne keuken. Het heerlijke, ruime balkon biedt makkelijk plaats aan 14 personen om lekker te eten, een glaasje te drinken of te zonnen.

Chalets de L’Eden: chalets met eigen sauna

Na een fantastische skidag kunt u gratis gebruik maken van de privésauna die in het chalet zit. Wintersport in Les Chalets de L’Eden is echt vakantie en een absolute aanrader om met al uw vrienden of familie van te genieten!

U boekt uw verblijf in Les Chalets de L’Eden in La Joue du Loup op basis van logies. Prijzen, foto’s, indeling en beschikbaarheid vind je bij Chalet.nl en Snowtime. Vergelijk deze chalets met de chalets van Les Flocons du Soleil.

Deel dit met je vrienden!