Résidence Les Chalets d’Aurouze: appartementen vlakbij de piste in La Joue du Loup

Op een rustig, idyllisch plekje tussen de bomen ligt Chalet-appartement Les Chalets d’Aurouze op 200 m van de piste en op korte loopafstand van het centrum van La Joue du Loup. In het complex is een sauna.

Résidence Les Chalets d'Aurouze in La Joue du Loup © Snowtime

Résidence Les Chalets d’Aurouze in La Joue du Loup © Snowtime

Les Chalets d’Aurouze bestaat uit 8 grote chalets met 2 etages en in totaal 61 appartementen. De appartementen liggen op 200 meter van de piste. Op deze heerlijke plek kunt u volop van uw wintersport genieten, want de appartementen zijn comfortabel en de omgeving is prachtig! Vanaf uw eigen balkon of terras heeft u een fantastisch uitzicht over de witte wonderwereld van La Joue du Loup. Even genoeg van de kou? In de lounge kunt u lekker wegkruipen bij de heerlijke open haard of volledig ontspannen in de warme sauna (€). Als u ‘s ochtends op de ski’s stapt komt u via de piste bij het lager gelegen sneeuwplein uit waar de skiliften starten en waar de skischool is gevestigd.

Appartementen in La Joue du Loup vergelijken en boeken

U boekt uw verblijf Chalet-appartement Les Chalets d’Aurouze in La Joue du Loup op basis van logies.  Boek nu Chalet-appartement Les Chalets d’Aurouze en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in La Joue du Loup! Kijk voor foto’s, beschikbaarheid en aanbiedingen bij Chalet.nl. Of vergelijk de appartementen in Les Chalets d’Aurouze met die grote appartementen in Les Flocons du Soleil. Kijk ook even naar de appartementen van Résidence L’Horizon Blanc. Die liggen op 50 meter van de voet van de pistes en de liften in La Joue du Loup.

Liever een eigen chalet in La Joue du Loup? Kijk dan naar Chalet Eden,

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 2
Skigebied: La Joue du Loup
-Type accommodatie: Chalet-appartement
-Verblijfsduur: 7
-Maximum aantal personen: 4
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Deel dit met je vrienden!