Shadow

Résidence Le Chalet l’Éterlou: 3* appartementen voor 4 – 6 personen in Serre Chevalier

Résidence Le Chalet l’Éterlou ligt in Serre Chevalier, net iets buiten het centrum van Chantemerle, niet ver van de pistes en op ± 400 meter van de grote gondel. Ook de winkels, restaurants en terrasjes van Chantemerle liggen op loopafstand.

Résidence Le Chalet l'Éterlou in Serre Chevalier © Snowtime
Résidence Le Chalet l’Éterlou in Serre Chevalier © Snowtime

De 3* appartementen van Résidence Le Chalet l’Eterlou bieden u een aangenaam uitzicht op het dorp en de omringende bergtoppen. Le Chalet l’Éterlou is een kleine, geheel volgens de lokale traditie, nog niet zo lang geleden gerenoveerde résidence, met comfortabele en goed toegeruste appartementen. Le Chalet l’Éterlou is zowel geschikt voor gezinnen, als voor bijvoorbeeld een klein vrienden- of vriendinnengroepje. Het gebouw beschikt, naast een kleine wachtruimte over een receptie, een lift en een bagageruimte.

Familie appartementen voor 6 personen in Résidence L’Éterlou

In Résidence L’Éterlou kun je 3-kamer appartementen voor 6 personen boeken. Bekijk de beoordelingen, prijzen en beschikbaarheid van appartementen in Le Chalet L’Ëterlou in Serre Chevalier bij Booking.com, Travelski.nl en Sunweb. Vergelijk de appartementen in Résidence L’Éterlou met de 3* appartementen van Résidence Alpaga in Serre Chevalier.

U boekt uw verblijf in Résidence Le Chalet l’Éterlou in Serre Chevalier op basis van logies en eigen vervoer. Geschikt voor wintersport met kinderen Parkeergarage (bij reservering op te geven!) Buiten parkeren beperkt mogelijk Verblijf o.b.v. logies Boek nu uw appartement in Le Chalet l’Éterlou en geniet van een heerlijke, gezellige wintersportvakantie in Serre Chevalier (Chantemerle)!

 

Mis geen enkel bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

privacy *

Deel dit met je vrienden!