Wintersport aan de piste in Plagne Centre: Résidence Le Pelvoux

De appartementen van Odalys Résidence Le Pelvoux liggen naast de pistes en de liften in Plagne Centre, waardoor je skivakantie in La Plagne wel heel eenvoudig wordt.

Odalys Résidence Le Pelvoux in La Plagne © Odalys

Odalys Résidence Le Pelvoux in La Plagne © Odalys

De 28 appartementen in Résidence Le Pelvoux in Plagne Centre zijn recent gebouwd. Het complex beschikt o.a. over een skiberging, sauna en hammam waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. De appartementen zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Je kunt in Le Pelvoux appartementen voor 4 tot wel 12 personen boeken. De appartementen voor tien tot twaalf personen zijn soms over twee verdiepingen verdeeld.

La Plagne is een wintersportplaats, middenin een uitgebreid skigebied, dat beschikt over zo’n twintig liften en meer dan 400 km aan pistes. Om de hoek van de résidence liggen leuke winkels, maar er zijn ook veel gezellige après-ski barretjes. Een prima accommodatie dus voor wintersporters die zowel in het centrum als aan de piste in La Plagne hun wintersportvakantie willen boeken. En Le Pelvoux is nog voordelig ook. Een appartement in Le Pelvoux boeken kan bij Wintertrex en Chalet.nl.

Praktische informatie Résidence Le Pelvoux

Skigebied: Plagne Centre
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Maximum aantal personen: 12
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Bekijk de video om een indruk te krijgen van de appartementen in Résidence Le Pelvoux in La Plagne.

Deel dit met je vrienden!