Wintersport – Montchavin – Chalet-appartement Les 3 Glaciers (LaGrange Prestige)

Het authentieke dorpje Montchavin met invloeden van vroeger, is een leuke plek voor uw wintersportvakantie. Op ca. 500 m van het knusse centrum ligt het mooie Chalet-appartement Les 3 Glaciers met 62 ruime en comfortabele appartementen verdeeld over 3 chalet-résidences.

Les 3 Glaciers in Montchavin behoort tot de Prestige-selectie van LaGrange.

Les 3 Glaciers in Montchavin behoort tot de Prestige-selectie van LaGrange.

Bent u een geoefende skiër dan kunt u vanaf uw appartement op de ski’s direct vertrekken. Voor diegene die dat nog niet meteen aandurven is er een gratis skibus die voor de accommodatie stopt en u binnen enkele minuten naar de skiliften brengt. Voor de nodige ontspanning kunt u gratis gebruik maken van het heerlijke zwembad waar Les 3 Glaciers over beschikt. U heeft zelfs 1x per week gratis toegang tot de sauna of het stoombad. Wie klaagt er nu nog over spierpijn? U boekt uw verblijf in Chalet-appartement Les 3 Glaciers in Montchavin op basis van logies. Ski-in/ski-out voor geoefende skiërs Sfeervolle appartementen Gratis zwembad Centrum op 500 m Gratis skibus Verblijf o.b.v. logies Boek nu Chalet-appartement Les 3 Glaciers en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Montchavin!

Les 3 Glaciers in Montchaven is onderdeel van de hotelketen La Grange. Bekijk ook andere Prestige-appartementen van LaGrange elders in Frankrijk

Meer informatie en boeken >>

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 4
Skigebied: Montchavin
-Type accommodatie: Chalet-appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 1
-Maximum aantal personen: 8
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Deel dit met je vrienden!