Shadow

Les Balcons de la Vanoise: 3* appartementen in La Norma

Les Balcons de la Vanoise – La Norma valt onder het de modern ingerichte résidences van Résidence Les Chalets & Les Balcons de la Vanoise. Deze accommodatie ligt zeer centraal, aan het begin van het sfeervolle dorp van La Norma en is verspreid over twee chalet-résidences.

Les Balcons de Vanoise in La Norma © Snowtime
Les Balcons de Vanoise in La Norma © Snowtime

U bent snel op weg, want het centrum en de skiliften liggen op slechts 200 m afstand. U loopt dus zo van uw appartement naar de piste. Bij aankomst en vertrek kunt u uw bagage opslaan waardoor u de mogelijkheid heeft om op beide dagen te skiën. Zo haalt u echt het uiterste uit uw wintersportvakantie!

De algemene overdekte parkeerplaats van het dorp bevindt zich onder dit complex. Geen gedoe met parkeren dus! Boek nu Les Balcons de la Vanoise en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in La Norma!

Studio’s en appartementen in Les Balcons de Vanoise

In Les Balcons de Vanoise heb je keuze uit studio’s voor 2 – 4 personen, appartementen voor 2-4 personen, 2-6 personen, 2-8 personen en 2-10 personen. Een prima bestemming om met een groep te boeken dus. Een studio of appartement in Les Balcons de Vanoise boeken kan bij TUI, Snowtime en Sunweb.

Skigebied: La Norma
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 2
-Maximum aantal personen: 10
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Mis geen enkel bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

Deel dit met je vrienden!