Shadow

Appartementen in Résidence Les Chalets & Les Balcons de la Vanoise in La Norma

Résidence Les Chalets & Les Balcons de la Vanoise bestaat uit 3 sterren appartementen in La Norma. De appartementen liggen op 200 meter van de liften en het centrum.

Het sfeervolle Résidence Les Chalets & Les Balcons de la Vanoise ligt aan het begin van het autovrije La Norma. De 83 appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen. Die zijn zes verdiepingen hoog, maar er is een lift. In het kindvriendelijke La Norma, dat het keurmerk Family Plus heeft, kun je perfect skiën met kinderen. De pistes liggen allemaal op loopafstand. Het skigebied telt 65 kilometer skipisten.

Indeling appartementen Résidence Les Chalets & Les Balcons de la Vanoise

Appartementen in La Norma: Résidence Les Chalets & Les Balcons de la Vanoise © Snowtime
Appartementen in La Norma: Résidence Les Chalets & Les Balcons de la Vanoise © Snowtime

Er zijn verschillende typen appartementen in Les Chalets & Les Balcons de la Vanoise. U kunt kiezen uit 2-kamer appartementen met cabine voor 1 tot 6 personen, 3-kamer appartementen voor 1 – 6 personen en 2-kamer appartementen voor 2 tot 4 personen. In alle gevallen moeten er bij een maximale bezetting dus mensen in de woonkamer slapen. Bekijk prijzen, foto’s, beschikbaarheid en indeling van de appartementen van Résidence Les Chalets & Les Balcons de la Vanoise bij onder meer TUI, Sunweb en Snowtime.

Bij aankomst en vertrek kunt u uw bagage opslaan waardoor u de mogelijkheid heeft om op beide dagen te skiën. Zo haalt u echt het uiterste uit uw wintersportvakantie! De algemene overdekte parkeerplaats van het dorp bevindt zich onder dit complex. Geen gedoe met parkeren dus!

Praktische informatie:
Skigebied: La Norma
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 4
-Maximum aantal personen: 6
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Deel dit met je vrienden!