Wintersport – Flaine – Résidences Flaine

Résidences Flaine © Snowtime

Résidences Flaine © Snowtime

In Flaine liggen de gezellige studio’s en appartementen van Résidences Flaine verspreid over de wijk Flaine Forum en de wijk Flaine Forêt. Flaine is bijna een ski-in ski-out-dorp. De afstand tot de pistes en skiliften is verschillend per appartement, maar zal maximaal 400 m zijn waardoor u nooit ver hoeft te lopen. Bovendien rijden in Flaine Forum de hele dag skibussen rond. U hoeft niet te betalen en ze brengen u overal snel naartoe!

Flaine Forum en Flaine Forêt zijn de twee laagst gelegen delen van Flaine en liggen leuk tussen de bomen. De wijken worden door twee publieksliften met elkaar verbonden. Zo komt u op een leuke manier van de ene wijk in de andere en heeft u uitzicht op de prachtige omgeving. Neemt u ook eens een kijkje in het centrum, de leuke winkeltjes en gezellige restaurants zijn een bezoekje waard! Bovendien liggen Flaine Forêt en Flaine Forum ideaal als je gaat skiën met kinderen. In dit gedeelte van Flaine ligt de grote oefenweide met de overdekte rollende tapijten. In sommige appartementen kun je vanaf je balkon de verrichtingen van je kind op de oefenweide volgen. En je kunt je kinderen makkelijk in de gaten houden als ze buiten in de sneeuw spelen.

U boekt uw verblijf in Résidences Flaine in Flaine op basis van logies. Nabij piste en skiliften Prachtige omgeving Gratis skibus Verblijf o.b.v. logies Boek nu uw appartement in Résidences Flaine en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Flaine!

Meer informatie en boeken >>

Deel dit met je vrienden!

Tags: