Wintersport – Brides Les Bains – Résidence Cybèle (LaGrange Confort+)

Résidence Cybelle in Brides-Les-Bains

Résidence Cybelle in Brides-Les-Bains

Résidence Cybèle ligt in het begin van Brides Les Bains op 300 m van het centrum en 600 m van de cabinelift L’Olympe die u naar Méribel brengt. De gratis skibus stopt bij Résidence Cybèle voor de deur zodat u binnen enkele minuten bij de lift bent en binnen no-time middenin het prachtige skigebied Les Trois Vallées staat.

De onlangs gerenoveerde résidence bestaat uit 132 studio’s en appartementen die sfeervol en comfortabel zijn ingericht. Bij de aankleding is gebruik gemaakt van stoffen met warme kleuren en de wanden en meubels zijn volgens de Savooiaardse stijl van hout. De sfeervolle uitstraling is hier echt een pluspunt.

Bij Résidence Cybèle kunt u gratis gebruik maken van het zwembad, de jacuzzi, de fitnessruimte en de speelzaal en u kunt één keer per appartement gratis naar de sauna of gebruik maken van een hammamsessie. Deze luxe vindt u niet overal, maar Résidence Cybèle biedt het u! U boekt uw verblijf in Résidence Cybèle in Brides Les Bains op basis van logies. Centrum Brides Les Bains op 300 m Cabinelift L’Olympe op 600 m Gratis skibus voor de deur Gratis zwembad en jacuzzi Fitnessruimte en speelzaal in de résidence 1x per appartement gratis sauna of hammamsessie Verblijf o.b.v. logies Boek nu uw appartement in Résidence Cybèle en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Brides Les Bains!

Meer informatie en boeken >>

Résidence Cybelle in Brides-Les-Bains is onderdeel van de Prestige-appartementen van de vakantieorganisatie LaGrange Vacances. Bekijk ook de andere Prestige-appartementen van LaGrange in andere Franse skigebieden.

Deel dit met je vrienden!