Shadow

Les Néreïdes: 3* appartementen aan de piste in Belle Plagne

Résidence Les Néréïdes ligt hoog in het dorp Belle Plagne en op een prachtige plek aan de piste. Skiën en snowboarden is mogelijk tot aan de deur van uw appartement!

De 3* Résidence Les Néréïdes is geheel gerenoveerd en beschikt over 80 appartementen die comfortabel zijn ingericht en gedecoreerd met warme kleuren. De sfeer is er heel aangenaam en perfect voor een topweek in de sneeuw. Op uw eigen balkon, die op het zuiden ligt, kunt u heerlijk in de zon zitten en de prachtige skidag in skigebied Paradiski goed afsluiten.

Appartementen Les Nereides in Belle Plagne. Appartementen aan de piste © Snowtime
Appartementen Les Nereides in Belle Plagne. Appartementen aan de piste © Snowtime

De Résidence Les Néreïdes is een ski-in ski out-bestemming. Het gezellige centrum van Belle Plagne (200 m) ligt op loopafstand, alwaar u op een leuk terras kunt zitten of een lekker hapje kunt gaan eten. Belle Plagne is een autovrij dorp. Alles gebeurt hier te voet of op de ski’s.

Het zal u aan niets ontbreken als u uw wintersport doorbrengt in Résidence Les Néréïdes. U boekt uw verblijf in Résidence Les Néréïdes in Belle Plagne op basis van logies.

Appartementen in Les Néreïdes

Je kunt in Les Néreïdes twee typen appartementen boeken. Je hebt de 1-kamer appartementen voor 5 personen en 2-kamer appartementen voor 7 personen. Je kunt boeken bij Pierre et Vacances (gewoon in het Nederlands), Wintertrex, Summit Travel en Booking.com.

Boek nu Résidence Les Néréïdes en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Belle Plagne!

Praktische informatie:
Skigebied: Belle Plagne
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 4
-Maximum aantal personen: 7
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer of boek een buspendel naar Belle Plagne bij Interbus.

Deel dit met je vrienden!