Shadow

Montagnettes Le Chalet du Vallon: 4* appartementen in Belle Plagne

De zeer comfortabele appartementen van Montagnettes Le Chalet du Vallon in Belle Plagne zijn een echte aanrader voor uw wintersportvakantie! De 4 * appartementen liggen aan de piste.

Montagnettes Vallon in Belle Plagne © Snowtime
Montagnettes Vallon in Belle Plagne © Snowtime

Belle Plagne is een geweldig dorp op de berg gebouwd middenin het skigebied Paradiski. Het is het hoogst gelegen dorp van La Plagne. Verschillende pistes lopen door het dorpje heen waardoor u vrijwel direct op de ski’s stapt en af en aan vanaf uw appartement kunt skiën. Het gezellige, autovrije dorp is supersfeervol en u zult de ambiance zeker kunnen waarderen! Met de auto kunt u Chalet-appartement Montagnettes-Vallon bereiken via de parkeergarage die onder een groot deel van Belle Plagne door loopt.

In uw appartement is het ook goed toeven. Op het zuidelijk gelegen balkon is het zonnetje uw beste vriend en met de fijne open haard, waar u een gratis zak hout bij krijgt, kunt u snel de warme gezellige sfeer creëren die zo goed past bij wintersport! Tegen betaling kunt u gebruik maken van de sauna en de whirlpool. U boekt uw verblijf in Chalet-appartement Montagnettes-Vallon in Belle Plagne op basis van logies.

Appartementen in Les Chalets du Vallon

U kunt kiezen uit onder meer 3-kamer appartementen voor 6 personen en 5-kamer appartementen voor 8 personen.

Boek nu Chalet-appartement Montagnettes-Vallon en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Belle Plagne! Kijk voor meer informatie, foto’s, prijzen en beschikbaarheid bij onder meer TUI, Interhome en Snowtime. Let goed op of de skipas inbegrepen is of niet.

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 3 – 4
Skigebied: Belle Plagne
-Type accommodatie: Chalet-appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 2
-Maximum aantal personen: 8
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer of boek een buspendel naar Belle Plagne bij Interbus.

Deel dit met je vrienden!