Wintersport – Aussois – Chalet- appartement Le Clos d’Aussois

Le Clos d'Aussois © Montagne Immobilllier

Le Clos d’Aussois © Montagne Immobilllier

Chalet-appartement Le Clos d’Aussois is een comfortabele accommodatie met een gunstige ligging in het gemoedelijke skidorp Aussois.

Ga 200 meter de ene kant op en u bent bij het sneeuwplein met skiliften en de kindertuin. Of ga 150 meter de andere kant op en u bevindt zich in het centrum. Moe of pijnlijke spieren van het skiën ? In Le Clos d’Aussois is een Spa instituut (€) gevestigd waar u terecht kunt voor een bezoekje aan de hammam of een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling. U voelt zich hierna weer als herboren. Een mailtje of grappige skifoto versturen naar de thuisblijvers ? In de receptielounge heeft u de mogelijkheid om met uw laptop of mobiele telefoon gratis gebruik te maken van de WiFi. De 3 sterren appartementen zijn te boeken voor 1 tot 6 personen. U reserveert uw verblijf in Chalet-appartement Le Clos d’Aussois in Aussois op basis van logies. Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij TUI. Vergelijk deze appartementen met een verblijf in Les Flocons d’Argent in Aussois.

Gratis WiFi in de lounge Spa met hammam € Verblijf o.b.v. logies Boek nu Le Clos d’Aussois en geniet van een comfortabele wintersportvakantie in Aussois!

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 3
Skigebied: Aussois
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 2
-Maximum aantal personen: 6
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Deel dit met je vrienden!

Tags: