Shadow

Gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2020 winnen? Doe mee aan onze winactie!

Wilt u met gratis naar de Vakantiebeurs 2020? Doe dan mee aan onze Win-actie en maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2020!

gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2020 © Jaarbeurs
Maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2020 © Jaarbeurs

De Vakantiebeurs 2020 wordt gehouden van donderdag 16 tot en met zondag 19 januari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Consumenten kunnen nog vier dagen lang kennismaken met tal van bestemmingen uit de hele wereld. Van wintersportbestemmingen tot tropische eilanden, van kampeervakanties tot luxe rondreizen, van Aruba tot Zuid-Afrika, je vindt het allemaal op de Vakantiebeurs 2020. En dat is een hele bijzondere beurs, want het is de vijftigste editie. Net als vorig jaar zijn er diverse routes over de beursvloer uitgezet, zodat je zeker weet dat je alles kunt zien wat jou interesseert.

Voor velen begint op de Vakantiebeurs de #vakantievoorpret. Vier dagen lang kunnen vakantiegangers zich grensverleggend laten inspireren door reisaanbieders uit de hele wereld. Daarnaast zijn er verrassende workshops en heel veel interessante aanbiedingen. En natuurlijk zijn er weer heel veel locals op de beurs aanwezig om antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen.

Kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2020

Via WintersportFrankrijkGids.nl maak je kans om gratis kaarten voor de Vakantiebeurs te winnen. De actie loopt tot en met maandag 7 januari 2020. De winnaars krijgen dinsdag 8 januari per mail bericht. Je maakt kans op gratis kaarten door mee te doen aan onze Like- en Win-actie. Volg ons op Instagram en stuur ons via het contactformulier een mail dat je dat gedaan hebt. We hoeven niet je huisadres te weten, maar mail ons wel even onder welke naam je ons bent gaan volgen op Instagram. Heb je geen Instagram? Dan kun je meedoen door ons te volgen op Facebook. Onder alle deelnemers verloten we een aantal gratis entreekaarten. Je krijgt een digitale code waarmee je zelf online je ticket voor de Vakantiebeurs kunt printen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Deelname impliceert dat je de spelvoorwaarden gelezen hebt en daarmee akkoord gaat. De actie sluit maandag 13 januari 2020 om 18.00 uur. Winnaars krijgen dinsdag 14 januari een actiecode gemaild waarmee ze zelf een gratis entreekaartje kunnen printen.

Met korting kaarten kopen voor de Vakantiebeurs 2020

Je kunt nu al met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2020 kopen. Hoe eerder je koopt, hoe groter je korting.

  • Vroege vogels korting voor 25 december €10,00
  • Regulier (vanaf 25 december) – €12,00
  • Kassa – €15,00  Kinderen t/m 16 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen.

Middag- en avondtickets zijn goedkoper.

Maar er is meer voordeel:

  • Je ontvangt bij elke bestelling een gratis Voyago reismagazine jaarabonnement!
  • Je maakt automatisch kans op een Isropa Reizen reischeque t.w.v. € 1000,-.
  • Je ontvangt een kortingsvoucher t.w.v. € 100,- van Captain Cruise
  • Je krijgt een kortingsvoucher t.w.v. € 50,- van Isropa Reizen
  • Je ontvangt een gratis cursus Reisfotografie, Landschapsfotografie én Smartphonefotografie t.w.v. € 59,95 + € 10,- korting op een cursus fotografie van Zoom.nl

Vakantiebeurs 2020, donderdag 16 t/m zondag 19 januari 2020, Jaarbeurs Utrecht.

Deel dit met je vrienden!