Shadow

Gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023 winnen? Doe mee aan onze winactie!

Wilt u gratis naar de Vakantiebeurs 2023? Doe dan mee aan onze Win-actie en maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023!

gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023 © Jaarbeurs
Maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023 © Jaarbeurs

De Vakantiebeurs 2023 wordt gehouden van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht. Consumenten kunnen vier dagen lang kennismaken met tal van bestemmingen uit de hele wereld. Van wintersportbestemmingen tot tropische eilanden, van kampeervakanties tot luxe rondreizen, van Aruba tot Zuid-Afrika, je vindt het allemaal op de Vakantiebeurs 2023. En dat is een hele bijzondere beurs, want het is de eerste fysieke Vakantiebeurs na de coronapandemie.

Voor velen begint op de Vakantiebeurs de #vakantievoorpret. Vier dagen lang kunnen vakantiegangers zich grensverleggend laten inspireren door reisaanbieders uit de hele wereld. Daarnaast zijn er verrassende workshops en heel veel interessante aanbiedingen. En natuurlijk zijn er weer heel veel locals op de beurs aanwezig om antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen.

Kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023

Via WintersportFrankrijkGids.nl maak je kans om gratis kaarten voor de Vakantiebeurs te winnen. De actie loopt tot en met maandag 9 januari 2023. De winnaars krijgen dinsdag 10 januari per mail bericht. Winnaars krijgen dinsdag 10 januari 2023 een actiecode gemaild waarmee ze zelf een gratis entreekaartje kunnen printen. Je maakt kans op gratis kaarten door mee te doen aan onze Like- en Win-actie. Volg ons op Instagram en stuur ons via het contactformulier een mail dat je dat gedaan hebt. We hoeven niet je huisadres te weten, maar mail ons wel even onder welke naam je ons bent gaan volgen op Instagram.

Heb je geen Instagram? Dan kun je meedoen door ons te volgen op Facebook. Onder alle deelnemers verloten we een aantal gratis entreekaarten. Je krijgt een digitale code waarmee je zelf online je ticket voor de Vakantiebeurs kunt printen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Deelname impliceert dat je de spelvoorwaarden gelezen hebt en daarmee akkoord gaat.

Nieuw op de Vakantiebeurs 2023: persoonlijk reisadvies

Veel bezoekers van de Vakantiebeurs hebben wel een aardig idee over de vakantiebestemming waarover ze informatie willen. Maar er zijn ook heel veel mensen die lastig uit het enorme aanbod aan reizen kunnen kiezen. Daarom introduceert de Vakantiebeurs in 2023 het persoonlijk adviesplein. Daar geven reisadviseurs advies op maat.

Digitaal struinen op de Vakantiebeurs

Ook nieuw is de Jaarbeurs Live app die je vooraf kunt downloaden. Met deze app kunnen bezoekers zich thuis al voorbereiden op hun bezoek aan Vakantiebeurs en hun persoonlijke programma samenstellen. Ook biedt de app informatie over ticketing, parkeren en kunnen bezoekers zien waar de drukke en rustige plekken op de beurs zijn.

Daarnaast biedt deze app een interactieve plattegrond waardoor de papieren plattegronden niet meer nodig zijn. Zoeken naar de juiste beurshal en op locatie nog je beursroute uitstippen is verleden tijd. De app scheelt niet alleen papier, maar voorkomt ook dat je heel wat onnodige meters over de beursvloer loopt.

Openingstijden Vakantiebeurs 2023

De Vakantiebeurs 2023 wordt gehouden van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari 2023. Je bent elke dag welkom van 9.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag is de Vakantiebeurs ook tot 20.00 uur geopend. Je kunt dan ook tegen gereduceerd tarief een avondkaartje kopen.

Ga vooral met de trein naar de Vakantiebeurs. Vanwege woningbouw zijn de parkeerplaatsen P1 en P3 niet meer te gebruiken. Parkeren kan alleen nog op P4 of de P+R terreinen in de omgeving.

Mis geen enkel bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

privacy *

Deel dit met je vrienden!