Koop met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2019

gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2018Wilt u met korting naar de Vakantiebeurs 2019? Bestel dan met korting kaarten via onze site. Of doe mee aan onze Win-actie en maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs!

De Vakantiebeurs 2019 wordt gehouden van donderdag 10 tot en met zondag 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dat is een dag korter dan in voorgaande jaren. Dat komt omdat de Vakantiebeurs van de woensdag een vakdag heeft gemaakt. Consumenten kunnen nog vier dagen lang kennismaken met tal van bestemmingen uit de hele wereld.

Voor velen begint op de Vakantiebeurs de #vakantievoorpret. Vier dagen lang kunnen vakantiegangers zich grensverleggend laten inspireren door reisaanbieders uit de hele wereld. Daarnaast zijn er verrassende workshops en heel veel interessante aanbiedingen. En natuurlijk zijn er weer heel veel locals op de beurs aanwezig om antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen.

Nieuw op de Vakantiebeurs 2019 zijn bestemmingen als Libanon en Georgië. Vanuit een reuzenrad kun je de hele Zuid-Europa-hal overzien. Verder kun je op de Vakantiebeurs 2019 leren zeilen, kitesurfen en abseilen. Ook zijn er speciale routes rond wandelen, fietsen en wijn.

Kaartjes met online kopen? Korting en prijzen winnen!

Je kunt nu al met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2019 kopen. Hoe eerder je koopt, hoe groter je korting.

  • Regulier (vanaf 27 december) – €12,00
  • Last Minute (vanaf 10 januari) – €14,00
  • Kassa – €15,00

Vakantiebeurs 2019, donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019, Jaarbeurs Utrecht. Kaarten aan de kassa kosten 15,00, maar er zijn dit jaar extra goede redenen om je kaarten voor de Vakantiebeurs online te kopen. Bij aankoop van je online ticket(s) maak je kans op een vliegreis naar keuze voor 2 personen uit het aanbod van Isropa, ter waarde van duizend euro. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je tickets voor de Vakantiebeurs 2019 online te bestellen. Kinderen t/m 16 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen.

Kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2019

Via WintersportFrankrijkGids.nl maak je kans om gratis kaarten voor de Vakantiebeurs te winnen. De actie loopt van 26 november 2018 tot en met maandag 7 januari 2019. De winnaars krijgen dinsdag 8 januari per mail bericht. Je maakt kans op gratis kaarten door mee te doen aan onze Like- en Win-actie. Volg ons op Instagram en stuur ons via het contactformulier een mail dat je dat gedaan hebt. We hoeven niet je huisadres te weten, maar mail ons wel even onder welke naam je ons bent gaan volgen op Instagram. Onder alle deelnemers verloten we tien gratis entreekaarten (je krijgt een digitale code waarmee je zelf online je ticket voor de Vakantiebeurs kunt printen). Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Deelname impliceert dat je de spelvoorwaarden gelezen hebt en daarmee akkoord gaat.

Deel dit met je vrienden!