Shadow

Gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2024 winnen? Doe mee aan onze winactie!

Wilt u gratis naar de Vakantiebeurs 2024? Doe dan mee aan onze Win-actie en maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2024!

gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023 © Jaarbeurs
Maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023 © Jaarbeurs

De Vakantiebeurs 2024 wordt gehouden van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht. Consumenten kunnen vier dagen lang kennismaken met tal van bestemmingen uit de hele wereld. Van wintersportbestemmingen tot tropische eilanden, van kampeervakanties tot luxe rondreizen, van Aruba tot Zuid-Afrika, je vindt het allemaal op de Vakantiebeurs 2024. En dat is een hele bijzondere beurs, want het is de eerste fysieke Vakantiebeurs na de coronapandemie.

Voor velen begint op de Vakantiebeurs de #vakantievoorpret. Vier dagen lang kunnen vakantiegangers zich grensverleggend laten inspireren door reisaanbieders uit de hele wereld. Daarnaast zijn er verrassende workshops en heel veel interessante aanbiedingen. En natuurlijk zijn er weer heel veel locals op de beurs aanwezig om antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen.

Kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2024

Via WintersportFrankrijkGids.nl maak je kans om gratis kaarten voor de Vakantiebeurs te winnen. De actie loopt tot en met zondag 7 januari 2024. De winnaars krijgen maandag 8 januari per mail bericht. Ze krijgen dan een actiecode gemaild waarmee ze zelf een gratis entreekaartje kunnen printen. Je maakt kans op gratis kaarten door mee te doen aan onze Like- en Win-actie. Volg ons op Instagram en stuur ons via het contactformulier een mail dat je dat gedaan hebt. We hoeven niet je huisadres te weten, maar mail ons wel even onder welke naam je ons bent gaan volgen op Instagram. Heb je geen Instagram? Dan kun je meedoen door ons te volgen op Facebook. Let op: alleen als je aan die voorwaarden voldoet, loot je mee. Alleen een email sturen dat je gratis kaarten voor de Vakantiebeurs wilt, telt niet.

Onder alle deelnemers verloten we een aantal gratis entreekaarten. Je krijgt een digitale code waarmee je zelf online je ticket voor de Vakantiebeurs kunt printen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Deelname impliceert dat je de spelvoorwaarden gelezen hebt en daarmee akkoord gaat.

Onvergetelijke ervaringen op de Vakantiebeurs 2024

Veel bezoekers van de Vakantiebeurs hebben wel een aardig idee over de vakantiebestemming waarover ze informatie willen. Maar er zijn ook heel veel mensen die lastig uit het enorme aanbod aan reizen kunnen kiezen. Dan is de Vakantiebeurs dé plek om je te oriënteren. Zo kun je een duurzaamheidsroute volgen waar je alles te weten komt over duurzaam reizen. Maar als je van lekker eten houdt, kun je ook de foodtour volgen. Speciaal voor kinderen is er een Kidsroute uitgezet, waarmee je kinderen met een Kidspaspoort de wereld kunnen verkennen.

Digitaal struinen op de Vakantiebeurs

Net als vorig jaar kun je de Jaarbeurs Live app vooraf downloaden. Met deze app kunnen bezoekers zich thuis al voorbereiden op hun bezoek aan Vakantiebeurs en hun persoonlijke programma samenstellen. Ook biedt de app informatie over ticketing, parkeren en kunnen bezoekers zien waar de drukke en rustige plekken op de beurs zijn.

Daarnaast biedt deze app een interactieve plattegrond waardoor de papieren plattegronden niet meer nodig zijn. Zoeken naar de juiste beurshal en op locatie nog je beursroute uitstippen is verleden tijd. De app scheelt niet alleen papier, maar voorkomt ook dat je heel wat onnodige meters over de beursvloer loopt.

Volop entertainment op de Vakantiebeurs 2024

Vakantie is ook nieuwe ervaringen op doen en van allerlei culturen proeven. Daarom wordt in hal 10 het Dutch Travel Week Festival gehouden, dat barstensvol entertainment zit. Denk aan de wereldmarkt, een foodtruckfestival, een podium met shows, muziekworkshops. TV-kok Ramon Brugman geeft er kookshows, je kunt reisinfluencers ontmoeten en in het dagelijkse Vakantiebeurs Prijzenfestival kun je mooie prijzen winnen, zoals complete vakanties, reisaccessoires en reistegoeden. De totale opbrengst is bestemd voor het goede doel: het Prinses Maxima Centrum.

Openingstijden Vakantiebeurs 2024

De Vakantiebeurs 2024 wordt gehouden van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari 2024. Je bent elke dag welkom van 9.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag is de Vakantiebeurs ook tot 20.00 uur geopend. Je kunt dan ook tegen gereduceerd tarief een avondkaartje kopen.

Ga vooral met de trein naar de Vakantiebeurs. Vanwege woningbouw zijn de parkeerplaatsen P1 en P3 niet meer te gebruiken. Parkeren kan alleen nog op P4 of de P+R terreinen in de omgeving.

 

Mis geen enkel bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

privacy *