Maak kans op kaarten voor de Vakantiebeurs 2018

gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2018Wilt u gratis naar de Vakantiebeurs 2018? Wij geven gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2018 weg. Doe mee aan onze Like-en-Win-actie.

De Vakantiebeurs 2018 wordt gehouden van woensdag 10 tot en met zondag 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Vijf dagen lang kunt u kennis maken met tal van bestemmingen uit de hele wereld.  Op de Vakantiebeurs kun je letterlijk in één dag de hele wereld over. Of u nu belangstelling hebt voor stedentrips, verre bestemmingen, strandvakanties, culturele rondreizen of vakanties dichtbij huis, op de Vakantiebeurs 2018 kunt u uw koffer vullen met ervaringen.

Voor velen begint op de Vakantiebeurs de #vakantievoorpret. Vijf dagen lang kunnen vakantiegangers zich grensverleggend laten inspireren door reisaanbieders uit de hele wereld. Daarnaast zijn er verrassende workshops en heel veel interessante aanbiedingen. En natuurlijk zijn er weer heel veel locals op de beurs aanwezig om antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen.

Op de Vakantiebeurs vallen alle puzzelstukjes voor een droomvakantie op zijn plek. Laat je niet alleen informeren, maar doe ook inspiratie op en kom alvast helemaal in de vakantiestemming. Zie, proef, luister, beleef en geniet! Nieuw dit jaar: Night at the Vakantiebeurs. De complete beurs met alle stands zal zaterdag geopend zijn tot 20.00 uur, daarna kan men tot 22.00 uur in de nieuwe Experience Hal terecht om in vakantiesferen te genieten van live entertainment, een hippiemarkt,  culinaire versnaperingen en tropische drankjes.

Maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2018

Via WintersportFrankrijkgids.nl maak je kans om gratis kaarten voor de Vakantiebeurs te winnen. Doe mee aan onze Like- en Win-actie. Like onze Facebookpagina en stuur ons via het contactformulier een mail dat je dat gedaan hebt. Onder alle deelnemers verloten we tien gratis entreekaarten. Winnaars krijgen op 29 december per mail van ons bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Deelname impliceert dat je de spelvoorwaarden gelezen hebt en daarmee akkoord gaat.

Vakantiebeurs 2018 praktisch

Vakantiebeurs 2018, woensdag 10 t/m zondag 14 januari 2018, Jaarbeurs Utrecht. Prijzen van entreekaarten zijn nog niet bekend. Kinderen t/m 16 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen.

Maak kans op kaarten voor de Vakantiebeurs 2018
4 (80%) 8 votes

Deel dit met je vrienden!