Résidence Goélia Les Chalets Valoria in Valloire

Résidence Goélia Les Chalets Valoria © Goélia

Résidence Goélia Les Chalets Valoria © Goélia

De authentieke, sfeervolle appartementen van Résidence Goélia Les Chalets Valoria liggen op een prachtige plek aan de piste in Valloire.

Valloire is onderdeel van skigebied Galibier-Thabor. Hoe heerlijk is het wanneer u ‘s ochtends na een goed ontbijt direct op de ski’s stapt en weg skiet? De skiliften zijn dan ook binnen enkele minuten bereikt en voor u het weet staat u bovenop de berg uit te kijken over de prachtige panoramische witte bergwereld!

Résidence Goélia Les Chalets Valoria.

Résidence Goélia Les Chalets Valoria. © Snowtime

Résidence Goélia Les Chalets Valoria is een luxueuze résidence en staat bekend om zijn kwaliteit, comfort en zeer vriendelijke personeel. De appartementen liggen aan het begin van het dorp, langs de pisten. De appartementen van Résidence Goélia Les Chalets Valoria zijn verdeeld over 6 gebouwen en zijn ruim en zeer volledig ingericht. Het gezellige centrum ligt op ca. 800 m. Na het skiën is het heel gezellig om hier nog even een drankje te drinken om vervolgens een lekker hapje te eten in een van de sfeervolle restaurants. Dit is wintersport zoals het hoort te zijn! U boekt uw verblijf in Résidence Goélia Les Chalets Valoria in Valloire op basis van logies.

De appartementen in Résidence Goélia Les Chalets Valoria

De appartementen in Résidence Goélia Les Chalets Valoria zijn modern ingericht. Er zijn diverse typen appartementen beschikbaar. U kunt onder meer kiezen uit studio’s voor vier personen tot driekamer duplex appartementen voor zeven personen. De résidence beschikt over een broodjesservice. De auto kan buiten geparkeerd worden of tegen bijbetaling binnen. Alle appartementen beschikken over wifi (bijbetaling).Een babybed, kinderstoel en babybadje zijn bij boeking te reservering. Huisdieren zijn toegestaan.

Boek nu uw appartement in Résidence Goélia Les Chalets Valoria en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Valloire!

Meer informatie en boeken >>

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 3
Skigebied: Valloire
-Type accommodatie: Appartement
-Minimum aantal personen: 4
-Maximum aantal personen: 7
-Verzorging: Logies

Deel dit met je vrienden!

Tags: