Shadow

Wintersport Valfréjus – Les Chalets d’Arrondaz: appartementen aan de piste in Valfréjus

Résidence d’Arrondaz is een heerlijke accommodatie door de rustige ligging in het hoger gelegen deel van Valfréjus en de perfecte ski-in/ski-out mogelijkheden!

De résidence ligt aan de piste, op 100 m van stoeltjeslift ‘Charmasson’, dus u stapt meteen op uw ski’s en kunt de hele dag af en aan skiën. De appartementen van Résidence d’Arrondaz zijn ondergebracht in meerdere, naast elkaar gelegen chalets. Bij de bouw is voornamelijk gebruik gemaakt van hout waardoor een sfeervolle en traditionele uitstraling is ontstaan.

Les Chalets d'Arrondaz in Valfréjus. Heerlijke ski-in, ski-out chalet-appartementen.
Les Chalets d’Arrondaz in Valfréjus. Heerlijke ski-in, ski-out chalet-appartementen.

De appartementen zijn netjes en compleet ingericht en bieden een prachtig uitzicht op de vallei. Als u uit uw raam kijkt kunt u niet wachten om de eerste piste te nemen! Aan het eind van de dag kunt u zelfs nog even een duik nemen in het gratis zwembad van résidence Chalet Club. Hiermee kunt u de opkomende spierpijn meteen te lijf gaan. U boekt uw verblijf in Résidence d’Arrondaz in Valfréjus op basis van logies.

Les Chalets d’Arrondaz: Appartementen voor 2 – 12 personen in Valfréjus

U kunt kiezen uit diverse soorten appartementen voor 2 – 6 personen, appartementen voor 4 – 8 personen en appartementen voor 4 – 12 personen. Boek nu Résidence d’Arrondaz en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Valfréjus! Kijk voor aanbiedingen bij Sunweb of Booking.com.

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 2-3
Skigebied: Valfréjus
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 2
-Maximum aantal personen: 12
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Mis geen enkel bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

privacy *

Deel dit met je vrienden!