Aan de piste in St. Martin de Belleville: luxe chalet-appartement Les Chalets du Gypse

Zin in wintersport in een supercentrale accommodatie aan de piste? Chalet-appartement Les Chalets du Gypse is zo’n résidence waarbij u alles op loopafstand heeft!

Les Chalets du Gypse in Saint Martin de Belleville © CGH.

Appartement in Les Chalets du Gypse in Saint Martin de Belleville © CGH.

Saint-Martin de Belleville ligt in skigebied Les Trois Vallées, het grootste aaneengesloten skigebied ter wereld. Uw appartement ligt direct aan de piste, ski-in/ski-out, en in de nabijheid van diverse liften. Bovendien ligt het centrum van St. Martin de Belleville op slechts 300 m waardoor u niks hoeft te missen van alle leuke winkels, bars en restaurants.

Wellness en zwembad in Les Chalets du Gypse

Chalet-appartement CGH Les Chalets du Gypse is een unieke accommodatie in een even zo uniek dorp. Deze stijlvolle accommodatie beschikt over 30 appartementen verdeeld over 3 geschakelde résidences. Het geheel biedt een hoog serviceniveau en is in authentiek Savoyaarse stijl gebouwd. De ruime appartementen zijn modern, comfortabel en smaakvol gedecoreerd. Bovendien beschikt de accommodatie over een Centre Spas & Beauty Montagne met een heerlijk zwembad, stoombaden, jacuzzi en fitness waar u gratis gebruik van kunt maken. Massages en lichaams- en gezichtsverzorging behoren tevens tot de mogelijkheden (€). Genieten is deze wintersport het sleutelwoord!

Appartementen in Les Chalets du Gypse

In Les Chalets du Gypse kunt u diverse typen appartementen boeken.

2-kamer appartementen voor vier personen
3-kamer appartementen voor 6 personen
4-kamer appartementen met slaapcabine voor 8 personen
4-kamer appartementen voor 8 personen
5-kamer duplex appartementen voor 10 personen.

U boekt uw verblijf in Chalet-appartement Les Chalets du Gypse in St. Martin de Belleville op basis van logies. Bekijk aanbiedingen, prijzen en beoordelingen bij onder meer Booking.

Praktische informatie:
-Aantal sterren: 4
Skigebied: St. Martin de Belleville
-Type accommodatie: Chalet-Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Bekijk de video van CGH Les Chalets du Gypse in Saint Martin de Belleville.

Deel dit met je vrienden!