Wintersport – Les Saisies – Résidence Les Embrunes

Résidence Les Embrunes in Les Saisies © Snowtime

Résidence Les Embrunes in Les Saisies © Snowtime

Tijdens uw wintersportvakantie in Résidence Les Embrunes zal u zich niet gauw vervelen. Deze vakantieclub ligt aan de piste in een prachtige bosomgeving op 3 km van het centrum van Les Saisies .

Les Saisies is het bekendste dorp in skigebied L’Espace Diamant. Dat is een van de twee skigebieden in de Val d’Arly nabij Albertville en Megève.

Na het skiën is er van alles te doen in het hoofdgebouw van Résidence Les Embrunes. Het entertainmentteam zorgt elke middag en avond voor een gezellig internationaal animatieprogramma. De kinderen en tieners van 3 t/m 17 jaar oud kunnen meedoen met de activiteiten van de Kidsclub (vanaf 6 jaar alleen tijdens de Franse schoolvakanties). De appartementen van Club Les Embrunes zijn ondergebracht in 10 verschillende appartementen gebouwen, die verspreid liggen door het bos. In 2012 zijn alle appartementen geheel gerenoveerd en voorzien van nieuwe meubels, een moderne douchecabine en een eigentijdse aankleding. Op het domein van de accommodatie bevindt zich een Piou- Piou kindertuin van de ESF, een Ski Set skiverhuur, een kassa voor de skipassen en een kleine supermarkt. Voor meer voorzieningen kunt u terecht in Les Saisies, dat snel te bereiken is met de gratis skibus die vlakbij de Club stopt. U boekt uw verblijf in Résidence Les Embrunes in Les Saisies op basis van logies. Heeft u geen zin om zelf te koken, kies dan hieronder bij “Extra’s” één van de formules van het restaurant in Résidence Les Embrunes. Aan de piste Kinderclubs Gerenoveerde appartementen Internationale entertainment Bar en restaurant Gratis Wi-Fi Verblijf o.b.v. logies Boek nu een appartement in Résidences Les Embrunes en geniet van een heerlijke wintersport-vakantie in Les Saisies !

Meer informatie en boeken >>

Deel dit met je vrienden!