Wintersport – Les Orres – La Forêt d’Or – Les Orres

Résidence la Forêt d’Or ligt rond een geanimeerd autovrij plein in het recent gebouwde dorp Bois Méan 1800 in Les Orres.

Résidence La Forêt d'Or in Les Orres © Snowtime

Résidence La Forêt d’Or in Les Orres © Snowtime

De résidence bestaat uit twee chaletgebouwen: Les Mélèzes d’Or en Les Monts du Bois d’Or. Deze laatste heeft aan de andere kant uitzicht over de piste. Hier bevindt zich tevens de receptie en de wellnessruimte met het verwarmde buitenzwembad en de sauna.

Onderin de Résidence La Forêt d’Or zijn een aantal winkels, waaronder een kleine supermarkt, en restaurants ondergebracht. U heeft hier alles direct bij de hand, zodat u optimaal van uw wintersportvakantie kunt genieten. Ook staat u in een mum van tijd op de piste of in de skilift.

Résidence La Forêt d’Or: 3 * appartementen voor groepen in Les Orres

De 3 sterren studio’s en appartementen zijn eenvoudig, maar comfortabel ingericht en bevinden zich op hooguit 50 meter van het sneeuwfront. Door de grote capaciteit van Résidence La Forêt d’Or is het een ideale accommodatie voor groepen, met name buiten de schoolvakanties. De groepen worden ondergebracht in een apart gedeelte van de résidence zoveel mogelijk gescheiden van de individuele gasten. U boekt Résidence La Forêt d’Or in Les Orres op basis van logies. Wifi in de receptie (€)

Boek nu Résidence La Forêt d’Or in Les Orres en geniet van een heerlijke wintersportvakantie! Bekijk aanbiedingen bij Sunweb.

Praktische informatie:
Skigebied: Les Orres
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 1
-Maximum aantal personen: 10
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Deel dit met je vrienden!

Tags: