Résidence Aconit: 4 * appartementen aan de piste in Les Menuires

Résidence Aconit is enkele jaren geleden geheel gerenoveerd en biedt u ruime en comfortabele appartementen in het centrum van Les Bruyères, één van de levendigste gedeeltes van Les Menuires.

De appartementen in Arconit zijn modern ingericht © Pierre et Vacances.

De appartementen in Arconit zijn modern ingericht © Pierre et Vacances.

De appartementen van Arconit liggen in de voetgangerswijk, direct aan de piste. In de directe omgeving van uw appartement vindt u de skiliften, leuke winkels en horecagelegenheden. Omdat iedereen weet dat een accommodatie aan de piste de grootste luxe is voor een fanatieke wintersporter is ook Résidence Aconit direct aan de pistes gelegen. Wanneer u op zoek bent naar nóg meer gezelligheid kunt u met de gratis pendelbus van Les Menuires naar o.a. de wijk Croisette (ca. 2 km).

De 4 sterren Résidence Aconit bestaat uit vijf verdiepingen en heeft twee liften. De appartementen op de bovenste verdieping kun je bereiken via een trap vanaf de vierde verdieping. Het appartementencomplex beschikt o.a. over een receptie en een overdekte parkeerplaats (u dient deze wel vooraf te reserveren). In de omgeving zijn diverse kinderclubs zodat ook uw kinderen zich hier prima thuis zullen voelen. U boekt uw verblijf in Résidence Aconit in Les Menuires op basis van logies.

De 2- en 3- kamer appartementen zijn geschikt voor 4 tot 9 personen. Je kunt dus prima met een groep een appartement aan de piste in Les Menuires boeken.

Boek nu je appartement in Résidence Aconit bij onder meer Pierre et Vacances of Wintertrex en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Les Menuires!

Praktische informatie:

Appartementen Aconit in Les Menuires © Snowtime

Appartementen Aconit in Les Menuires © Snowtime

Skigebied: Les Menuires in Les Trois Vallées
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 4
-Minimum aantal personen: 4
-Maximum aantal personen: 9
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

Deel dit met je vrienden!