Shadow

Chalet-appartement Des Neiges Arolles: 4* appartementen voor grote groepen in Arc 2000

Chalet Des Neiges Arolles in Arc 2000 biedt mooie, luxe chalet-appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Chalet des Neiges is centraal gelegen in het zeer sneeuwzekere Les Arcs en heeft een mooi uitzicht.

De 4 sterren appartementen van Résidences Arolles in Arc 2000. © Les Etincelles
De 4 sterren appartementen van Résidences Arolles in Arc 2000. © Les Etincelles

In Chalet des Neiges Arolles kunt u appartementen voor grote groepen boeken. Er zijn appartementen voor 4 tot 6 personen, 7 tot 10 personen, 10 tot 12 personen, 12 tot 14 personen en appartementen van 14 tot 16 personen. De appartementen zijn over een aantal chaletgebouwen verdeeld. Je kunt kiezen uit appartementen met 3 tot en met 8 kamers, afhankelijk van de grootte van het appartement. Sommige 6- en 7-kamer appartementen hebben een eigen sauna.

Chalet Des Neiges Arolles: vlakbij het centrum van Arc 2000, tegenover de lift

Voorbeeld van een appartement van Résidences Arolles in Arc 2000. © Les Etincelles
Voorbeeld van een appartement van Résidences Arolles in Arc 2000. © Les Etincelles

Chalet Des Neiges Arolles ligt in de chaletwijk van Arc 2000, vlak onder het centrum. De piste eindigt op ca. 30 meter van het hoofdgebouw. De korte sleeplift Rhodos begint direct tegenover het receptiegebouw gelegen. Met deze lift kom je uit bij het sneeuwfront en heb je direct toegang tot het gehele skigebied van Les Arcs.

Om in het centrum te komen, kun je met een personenlift (deze bevindt zich in het gebouw tegenover Chalet Des Neiges) naar boven en is het daarna nog een klein stukje lopen. In dit centrum zijn diverse winkels, restaurants, bars, een bowlingbaan en ook de skischool te vinden.

Appartementen met wellness en zwembad in Arc 2000

Voorbeeld van een van de grotere appartementen van Résidences Arolles in Arc 2000. © Les Etincelles
Voorbeeld van een van de grotere appartementen van Résidences Arolles in Arc 2000. © Les Etincelles

De résidence heeft diverse luxe voorzieningen zoals een sauna, fitness en verwarmd overdekt zwembad (allen gratis toegankelijk). Op slechts 25 meter van de appartementen vind je een supermarkt, twee pubs en twee skiwinkels. Broodjesservice via de receptie is mogelijk. Gratis Wi-Fi bij de receptie.

Dit kan je ook interesseren:  Chalet-appartementen La Cime des Arcs: grote 4* appartementen aan de piste in Arc 2000 met zwembad en wellness

Een appartement in Des Neiges Arolles boeken kan bij TUI, Summit Travel, Booking.com en Travelski.

Wil je liever iets meer luxe? Kijk dan naar 5 sterren hotel Taj I Mah in Arc2000. Dat is eveneens van de Les Etincelles-groep.

Aanvullende informatie over deze accommodatie:
-Skilift: 25 – 50 meter
-Afstand tot de skipiste: 25 – 50 meter
-Winkels en restaurants op 300 meter

 

Mis geen enkel bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

privacy *

Deel dit met je vrienden!