Shadow

Wintersport Arc 2000 – Luxe chalet-appartementen de L’Ours voor 4 – 12 personen

Chalet-appartement de L’Ours in Arc 2000 is perfect gelegen op slechts 100 meter van de piste en circa 500 meter van het knusse centrum. Chalet-appartement de L’Ours is een 5-sterren accommodatie, in Savooyaardse stijl gebouwd en heeft een traditionele uitstraling.

Chalet de l'Ours in Arc 2000 © Chalet de l'Ours
Chalet de l’Ours in Arc 2000 © Chalet de l’Ours

Chalet-appartement de L’Ours in Arc 2000 bestaat uit twintig royale appartementen. Op circa 50 meter van de appartementen vindt u Chalet-appartement Altitude waar u in de supermarkt de nodige boodschappen kunt doen. Als u na een mooie tocht op de ski’s behoefte heeft aan ontspanning kunt u gratis gebruik maken van het verwarmde zwembad of de sauna in Altitude. U vindt hier ook een apart kinderbad en een fitnessruimte.

De sfeervolle appartementen van chalet-appartement de L’Ours liggen op ongeveer honderd meter afstand van een korte sleeplift. Die brengt je naar het hart van het skigebied en het meetingpoint van de skischool. Hier is ook kinderopvang te vinden.

De appartementen in Chalet de l’Ours

Een van de 5 sterren appartementen in Chalet de l'Ours in Les Arcs © Chalet de l'Ours
Een van de 5 sterren appartementen in Chalet de l’Ours in Les Arcs © Chalet de l’Ours

U heeft in Chalet de l’Ours keuze uit drie typen appartementen. Er zijn appartementen voor 4 tot 6 personen, appartementen voor 6 tot 8 personen en appartementen voor 10 tot 12 personen.

De appartementen voor 4 tot 6 personen hebben twee slaapkamers, twee badkamers/douches met toilet en een uitschuifbed in de woonkamer.

In de 6 tot 8-persoons appartementen beschikt u over drie slaapkamers, drie badkamers en een slaapbank in de woonkamer.

De grootste appartementen voor 10 tot 12 personen hebben vijf slaapkamers en vijf badkamers. Twee personen kunnen in de woonkamer slapen.

Alle appartementen hebben gratis wifi.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid van appartementen in Chalet de l’Ours bij onder meer Summit Travel (inclusief skipas), Chalet.nl en Snowtime.

Dit kan je ook interesseren:  Wintersport - Arc 2000 - Hotel L'Aiguille Rouge

Praktische informatie over de luxe appartementen van Chalet de l’Ours:
-Aantal sterren: 5
Skigebied: Arc 2000
-Type accommodatie: Chalet-appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 4
-Maximum aantal personen: 12
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer

U boekt uw verblijf in Chalet-appartement de L’Ours in Arc 2000 op basis van logies. Om de knusse sfeer te versterken krijgt u bij aankomst in uw appartement een zak hout voor de open haard. Zo begint de wintersport wel heel gezellig!

Mis geen enkel bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

Deel dit met je vrienden!