Wintersport Alpe d’Huez: 4 * Chalet-appartement Le Cristal de l’Alpe

Wintersportvakantie in het luxe vier-sterren chalet-appartement Le Cristal de l’Alpe in Alpe d’Huez. Wie wil dat nou niet?

Alpe d'Huez Chalet Appartement Le Cristal de l'Alpe.

Alpe d’Huez Le Cristal de l’Alpe. © Snowtime

Hier is het op en top genieten van de centrale locatie en alle faciliteiten die de accommodatie te bieden heeft. U heeft gratis toegang tot het verwarmde binnenzwembad, jacuzzi’s, sauna’s en het fitnesscentrum. In het prachtige ‘Centre Ô des Cimes & Spa d’Altitude’kunt u terecht voor massages en schoonheidsbehandelingen. Uw zorgen verdwijnen, maar de sneeuw blijft zeker liggen!

De pistes en skiliften bevinden zich op korte loopafstand van Chalet-appartement Le Cristal de l’Alpe. U kunt dus heel makkelijk skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine gaan verkennen. En het houdt niet op. Het chalet-appartement ligt namelijk middenin het centrum met een onoverdekte schaatsbaan, restaurants, bars, terrasjes en winkels. Dit mag u niet missen!

U boekt uw verblijf in Le Cristal de l’Alpe in Alpe d’Huez op basis van logies. Zeer centraal gelegen Dichtbij pistes en skiliften Gratis wellness faciliteiten Sfeervolle accommodatie Verblijf o.b.v. logies Boek nu Le Cristal de l’Alpe en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Alpe d’Huez!

Meer informatie en boeken >>

Deel dit met je vrienden!