Wintersport in Val Thorens: studio’s en appartementen in Résidence Les 3 Vallées

Résidence Les 3 Vallées ligt op een prima locatie in het hogere gedeelte van Val Thorens. U stapt op uw ski’s en skiet zó het uitgebreide skigebied Les Trois Vallées in, met 600 km aan gevarieerde pistes!

Résidence Les 3 Vallées in Val Thorens. © Snowtime.

Résidence Les 3 Vallées in Val Thorens. © Snowtime.

De appartementen van Résidence Les 3 Vallées zijn eenvoudig, maar wel van alle gemakken voorzien. De résidence ligt tegenover winkelcentrum Péclet, waar u diverse winkels en een supermarkt kunt vinden. Voor de après ski hoeft u niet ver te lopen, de bars en terrassen bevinden zich allemaal dichtbij de résidence. Ook fijn is dat de Castor en Pollux-lopende band voor de deur ligt. Dat is fijn voor beginners en kleine kinderen die voor het eerst op ski’s staan. Zij kunnen dan ook lekker sleeën. Volwassenen kunnen via deze lopende band heel makkelijk van en naar het winkelcentrum komen.

U boekt uw verblijf in Résidence Les Trois Vallées in Val Thorens op basis van logies. Aan de piste Tegenover winkelcentrum en restaurants Sneeuwzeker Balkon Comfortabele, eenvoudige kamers Verblijf o.b.v. logies Boek nu uw appartement in Résidence Les 3 Vallées en geniet van uw wintersportvakantie in Val Thorens!

Studio’s en appartementen in Résidence Les Trois Vallées

Je kunt in Résidence Les Trois Vallées diverse typen studio’s en appartementen boeken. Er is keuze uit studio’s voor 1 en 2 personen boeken, voor 2 – 3 personen en voor 2 tot en met 4 personen. Je kunt ook kiezen uit appartementen voor 1 – 4 personen, 1 – 6 personen en 3 tot en met 6 personen. De studio’s en appartementen zijn allemaal van verschillende eigenaren, dus de inrichting kan verschillen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Summit Travel, Snowtime en Bizztravel.

Praktische informatie:
-Aantal sterren:
Skigebied: Val Thorens
-Type accommodatie: Appartement
-Verblijfsduur: 7
-Minimum aantal personen: 1
-Maximum aantal personen: 6
-Verzorging: Logies
-Vervoer: Eigen vervoer of boek een buspendel via bijvoorbeeld Interbus.

Deel dit met je vrienden!