Wintersport Plagne Soleil – Plagne Villages: Chalet-appartement Les Granges du Soleil

De 4 sterren appartementen van Chalet-appartement Les Granges du Soleil liggen op een rustige maar fantastische plek direct aan de piste. ‘s Ochtends stapt u zo vanuit uw appartement op de ski’s!

Chalet-appartementen Les Granges du Soleil in La Plagne © CGH

Chalet-appartementen Les Granges du Soleil in La Plagne © CGH.

De 77 in traditionele stijl gebouwde appartementen zijn verdeeld over vier chalets en bieden u alles wat u nodig heeft voor een ideale wintersportvakantie in La Plagne.

Wellness in Les Granges du Soleil

Het is er heel sfeervol en comfortabel en de accommodatie is een heerlijke basis voor uw week in de sneeuw. Het genot van een opgemaakt bed bij aankomst is net even dat extraatje wat Les Granges du Soleil u biedt. En dat bovenop de heerlijke wellnessfaciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken! De ‘Centre Ô des Cimes & Spa d’Altitude’ biedt u een fantastisch zwembad, sauna’s, stoombaden, jacuzzi’s en fitness. Wat een luxe! Zelfs massages (€) en gezichtsbehandelingen (€) behoren tot de mogelijkheden.

Op korte loopafstand vindt u leuke winkels en een aantal lekkere restaurants. Laat uw ontspannen wintersport maar meteen beginnen. U boekt uw verblijf in Chalet-appartement Les Granges du Soleil in Plagne Soleil op basis van logies. Ook fijn: u kunt classic of self-catering bijboeken, zo hoeft u helemaal nergens meer aan te denken!

Meer informatie en boeken >>

Deel dit met je vrienden!